Asigurare de sanatate privata

 • Home
 • I
 • Asigurare de sanatate privata

Aici puteti incheia o asigurare privata de sanatate online. Gasirea ofertei de sanatate si incheierea politeti se pot face exclusiv online si in doar cateva minute veti putea obtine cea mai buna asigurare privata de sanatate de pe piata.

Pentru a incheia online o asigurare medicala privata, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati Calculatorul Online (click AICI sau pe banner), sa introduceti datele necesare si in doar cateva minute asigurarea privata medicala e gata.

Costul unei astfel de asigurari este unul infim raportat la beneficiile pe care vi le poate aduce. Pandemia de covid-19 ne-a aratat inca o data limitele sistemului sanitar de stat, astfel ca o polita de sanatate privata este o alternativa excelenta la acesta.

Dezamagiti de sistemul medical de stat din Romania? Doriti sa aveti o alternativa la acest sistem atunci cand aveti o problema de sanatate? Daca raspunsul este DA, trebuie sa va ganditi serios la o asigurare de sanatate privata.

Alegeti o asigurare de sanatate privata

Va punem la dispozitie cel mai nou instrument prin care va puteti configura, de acasa, o asigurare medicala facultativa utilizand platforma noastra de emitere, veti putea alege dintre mai multe oferte si veti primi polita instant pe e-mail sau pe telefon.

Alegeti oferta care vi se potriveste si emiteti asigurarea de sanatate online, o puteti plati tot on-line si nu va fi nevoie sa pierdeti timp suplimentar.

Prin intermediul platformei de asigurari pe care v-o punem la dispozitie, puteti obtine rapid mai multe oferte pentru a alege cea mai ieftina asigurare de sanatate, pentru a va asigura pe dumneavoastra si pe cei dragi.

Toate formalitatile pe care ati fi fost nevoiti sa le parcurgeti pentru incheierea unei asigurari de sanatate private, se reduc acum la doar cateva minute iar polita care va intereseaza e la doar cateva clickuri distanta.

Astfel, pentru a va configura asigurarea potrivita nevoilor dumneavoastra, dupa ce ati accesat platforma de asigurari online (click AICI), parcurgeti urmatorii pasi:

 1. 1
  Introduceti numele si prenumele, bifati casutele cu declaratiile si apasati Continua; 
 2. 2
  Completati datele dvs. de identificare;
 3. 3
  Comparati ofertele si alegeti-va produsul dorit;
 4. 4
  Completati datele asiguratilor;
 5. 5
  Emiteti polita si descarcati-o in telefon sau PC/laptop.

Folositi acest Calculator Asigurare privata de sanatate pentru a obtine cele mai bune preturi la asigurarea dumneavoastra iar daca sunteti multumiti de pretul acesteia, puteti emite 100% online polita de sanatate privata dorita.

Acoperiri asigurarea privata de sanatate

Fie ca sunteti sau nu asigurati in sistemul public de sanatate al CNAS, o asigurare facultativa de sanatate este oricand o optiune buna pentru a va proteja atat personal (in calitate de asigurat) cat si familia dumneavoastra (in calitate de co-asigurati) de eventualele probleme de sanatate care pot sa apara in viitor.

Pentru verificare asigurare de sanatate, accesati site-ul CNAS si puteti sa faceti o interogare utilizand CNP-ul pentru a vizualiza statusul dumneavoastra in ceea ce priveste asigurarea publica de sanatate.

Riscurile acoperite de asigurarea de sanatate facultativa pot sa difere de la un asigurator la altul dar in majoritatea cazurilor, acoperirile acestei polite vor fi:

 • consultatii medicale si analize de laborator;
 • investigatii medicale de specialitate;
 • cheltuieli de spitalizare;
 • interventii chirurgicale;
 • analize radiologice si de imaginstica (ecografii, RMN, CT, MRI etc.);
 • transportul cu ambulanta;
 • repatriere medicala;
 • despagubiri in caz de deces al asiguratilor si repatriere in caz de deces.

Excluderi asigurarea facultativa de sanatate

In contractul asigurarii de sanatate private, pe langa riscurile acoperite, sunt prevazute si clauze privind excluderile, adica riscurile pe care asigurarea nu le va acoperi.

Aceste excluderi difera de la o societate de asigurari la alta si de la un pachet de servicii la altul. Cele mai comune excluderi, care se vor regasi, la majoritatea asiguratorilor, sunt:

 • afectiuni medicala pre-existente perioadei de asigurare;
 • boli congenitale sau defecte din nastere;
 • probleme medicale cauzate sau provocate intentionat de catre asigurat;
 • afectiuni medicale survenite ca urmare a comiterii unei infractiuni de catre asigurat;
 • tratament pentru rani survenite urmare a consumului de droguri sau alcool de catre asigurat;
 • malpraxisul medical;
 • orice serviciu medical care nu este cuprins in acoperirile din pachetul de asigurare ales.

Pret asigurare privata de sanatate

Preturile politelor facultative de sanatate difera de la asigurator la asigurator si in functie de anumiti factori si de acoperirile incluse.

Principalii factori care sunt luati in considerare la stabilirea pretului unei asigurari de sanatate, fara sa fie luate in considerare acoperirile alese, sunt:

 • varsta asiguratului;
 • istoricul medical al asiguratului si al parintilor acestuia;
 • specificul activitatii profesionale a asiguratului;
 • stilul de viata al asiguratului: daca este fumator, daca consuma frecvent alcool, daca practica sporturi cu risc ridicat de accidentare etc..

Astfel, se poate opta pentru o asigurare privata de sanatate ieftina care sa acopere riscurile de baza si al carei pret nu depaseste 1.000 lei/ an (aproximativ 80 lei/luna) sau pentru o asigurare facultativa de sanatate premium, care sa aiba toate riscurile acoperite si al carei pret poate ajunge la 3.000 lei/an (aproximativ 250 lei/luna).

Cunoastem cu totii problemele sistemului sanitar romanesc, de aceea cand apare o problema medicala mai serioasa alergam spre zona medicala privata pentru diagnostic si tratament.

Avand o asigurare medicala privata incheiata, toate costurile necesare diagnosticului, analizelor si tratamentelor care se fac in meciul privat, pot fi suportate de asigurator iar bolnavul nu mai este nevoit sa faca vreo cheltuiala.

Avand in vedere ca pe site-ul nostru de asigurari online ieftine, puteti face gratuit o simulare asigurare de sanatate si in cazul in care sunteti multumiti de oferta puteti incheia online asigurarea medicala privata de sanatate, in doar cateva minute.

Daca punem in balanta beneficiile asigurarii medicale private cu cat costa o asigurare de sanatate privata, raportul este net favorabil asiguratului care poate beneficia de cei mai buni medici si specialisti din Romania fara sa plateasca nimic in plus.