Asistenta tehnica la domiciliu

 • Home
 • I
 • Asistenta tehnica la domiciliu

Va oferim serviciul de asistenta tehnica la domiciliu prin intermediul caruia puteti scapa de grijile reparatiilor de urgenta in locuinta dumneavoastra.

Fie ca este vorba de o interventie la instalatia electrica, la instalatia de gaz sau apa, la canalizare sau orice avarie care poate sa apara, acest serviciu o sa va scuteasca de foarte multe probleme.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati Calculatorul de pret asistenta la domiciliu, disponibil printr-un click AICI sau pe bannerul de mai jos, iar polita de asistenta tehnica poate fi gata imediat.

Denumita de multi asistenta acasa, asigurarea de asistenta la domiciliu este unul din produsele foarte cautate in ultimul timp iar noi va oferim posibilitatea sa-l incheiati online, in doar cateva zeci de secunde.

Scapati de griji cu serviciul de asistenta tehnica la domiciliu

Este foarte simplu acum sa incheiati o asigurare de asistenta tehnica la domiciliu pentru a avea la dispozitie la orice ora din zi, cei mai bun specialisti pentru toate problemele pe care le puteti intampina in locuinta.

Asigurarea de asistenta tehnica la domiciliu va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii de interventii la domiciliu si va acoperi toate posibilele probleme care pot sa apara in locuinta dumneavoastra.

Pentru a putea profita de oferta noastra cu privire la serviciul de asistenta tehnica la domiciliu trebuie sa intrati pe platforma de asigurari online (click AICI) si sa parcurgeti rapid urmatorii pasi:

 1. 1
  Introduceti numele si prenumele, bifati casutele cu declaratiile si apasati Continua; 
 2. 2
  Alegeti pachetul de asistenta imobil dorit;
 3. 3
  Completati datele imobilului si ale beneficiarului;
 4. 4
  Creati-va cont pe platforma sau logati-va cu e-mail sau facebook;
 5. 5
  Platiti online, emiteti polita si descarcati-o in telefon sau PC/laptop.

Nici ca poate fi mai simplu, inchei asigurarea de reparatii la domiciliu online din fata telefonului sau laptopului fara sa fi nevoit sa faci nu stiu cate drumuri si sa oferi o multime de informatii la biroul asiguratorilor sau brokerilor.

Servicii asistenta tehnica la domiciliu

Prin intermediul unei asigurari de asistenta tehnica la domiciliu veti putea beneficii de urmatoarele interventii la domiciliu in functie de pachetul ales:

 • interventii la instalatia sanitara;
 • interventii la instalatia electrica;
 • interventii lacatuserie;
 • interventii la sistemele de etansare prin geam/ferestre;
 • interventii la instalatia de gaz;
 • interventii la instalatia termica;
 • interventii la circuitul de canalizare;
 • interventii la elemente si structuri din lemn;
 • interventii la avariile acoperisului;
 • reparatii si finisaje ca urmare a interventiei de urgenta;
 • relocare bunuri.

Timpul de reactie pana la sosirea echipei de interventie este de 3 ore pentru locuintele din mediul urban si 4 ore pentru locuintele din mediul rural.

Pret asistenta tehnica la domiciliu

Pretul acestei asigurari de asistenta tehnica la domiciliu depinde foarte mult de pachetul pe care-l alegeti si de serviciile incluse in respectivul pachet.

oferta pachete asistenta tehnica la domiciliu pointer

Pointer - cel mai bun serviciu de asistenta tehnica la domiciliu

POINTER SYSTEMS, partnerul nostru care furnizeaza produsul de asistenta tehnica la domiciliu, face parte din Grupul Shagrir Israel, si-a inceput activitatea in anul 2008 realizand conexiuni B2B cu societati din diverse domenii de activitate. 

In toti acesti ani, POINTER SYSTEMS si-a extins portofoliul de Asistenta Rutiera si Asistenta Tehnica la Domiciliu, cu pachete complexe si personalizate in functie de nevoile clientului.

Din anul 2015, POINTER SYSTEMS a constatat maturizarea pietei din Romania, prin identificarea cresterii interesului pentru serviciile de asistenta de urgenţa, absolut necesare in situatii neprevazute.

Prin intermediul unui lant de subsidiare internationale si parteneriate nationale strategice, POINTER SYSTEMS furnizeaza companiilor si persoanelor fizice, servicii la cele mai inalte standarde in domeniu, sustinute de echipamente de ultima generatie si o retea de parteneri si colaboratori, conceputa sa acopere solicitarile la nivel national, dar si dincolo de granitele Romaniei.

Compania Pointer este prezenta pe piata din Romania si cu produse de asistenta rutiera auto, oferind polite ieftine cu acoperire internationala si timpi de reactie pentru interventie foarte reduse.

Avand in vedere pretul pentru asigurarea de asistenta tehnica la domiciliu, clientii nostri considera raportul pret-acoperiri unul excelent, drept pentru care va recomandam sa incheiat aceasta asigurare de asistenta pentru situatii neprevazute care pot sa apara la locuinta dumneavoastra.

Riscurile acoperite de polita de asistenta tehnica la domiciliu sunt numeroase si chiar daca aveti in vedere doar asistenta la instalatia sanitara care va protejeaza pentru problemele aparute cu centrala termica, instalatia sanitara sau canalizarea, pretul asigurarii de asistenta tehnica la domiciliu va fi unul infim comparativ cu pretul reparatiilor care ar fi necesare in lipsa asigurarii.

Este recomandat sa incheiati aceasta asigurare pentru interventii la domiciliu chiar daca aveti incheiata o asigurare a locuintei, cele doua asigurari vin una in completarea celeilalte si nu costa mult.

Pe de o parte asigurarea facultativa a locuintei va protejeaza impotriva riscurilor majore si costisitoare, in timp ce cu asigurarea de asistenta la domiciliu aveti siguranta interventiei de urgenta a unei echipe de specialisti in cazul oricarei avarii pentru limitarea pagubelor.