Asigurarea de malpraxis

 • Home
 • I
 • Asigurarea de malpraxis

In tara noastra, personalul medical este obligat de lege sa detina o asigurare de malpraxis deoarece pot sa apara erori in exercitarea profesiei, care pot interveni in efectuarea actului medical si care pot afecta viata pacientilor.

Prin urmare, toti angajatii din sistemul sanitar public si privat din Romania, sunt obligati sa aiba in vigoare permanent o asigurare de raspundere civila profesionala a personalului medical, cunoascuta ca si asigurare de malpraxis medical.

In cazul in care aveti nevoie de o asigurare de malpraxis, ati ajuns unde trebuie. Cu un click AICI sau pe bannerul de mai jos puteti incheia o asigurarea de malpraxis online la cel mai mic pret si in doar cateva zeci de secunde.

Asigurarea de malpraxis este o asigurare de raspundere civila profesionala si acopera daunele financiare in cazul in care personalul medical este reclamat pentru incompetenta sau pentru greseli la locul de munca.

Asigurarea de malpraxis online

Lucrati in domeniul medical si aveti nevoie de o asigurare de raspundere civila profesionala la serviciu? Venim in ajutor dumneavoastra cu posibilitatea de a incheia asigurarea de malpraxis medical online.

In cateva minute veti primi ofertele de pret pentru asigurarea de malpraxis online si veti putea obtine rapid si fara costuri suplimentare, polita de malpraxis, in format electronic pe telefon, laptop sau e-mail.

Asigurarea de malpraxis este obligatorie pentru intreg personalul medical indiferent ca lucreaza in entitati medicale de stat sau in cabinete medicale, clinici,  unitati farmaceutice private.

Pasi pentru a incheiea o asigurare de malpraxis online

Pentru a incheia o asigurare de malpraxis online ieftina, pe care sa o puteti obtine online rapid si fara bataie de cap, utilizati platforma asigurari pe care o punem la dispozitia clientilor nostri si parcurgeti urmatorii pasi:

 1. 1
  Accesati Calculatorul Malpraxis Online (click AICI);
 2. 2
  Introduceti numele si prenumele, bifati casutele cu declaratiile si apasati Continua;
 3. 3
  Introduceti datele necesare pentru Oferta;
 4. 4
  Alegeti oferta dorita si autentificativa pe platforma (puteti face cont sau sa va logati cu e-mail ori facebook);
 5. 5
  Platiti online cu orice card bancar si emiteti polita de malpraxis.

Incheierea unei asigurari de malpraxis online pe site-ul nostru este extrem de simpla si rapida, trebuie doar sa urmati pasii de mai sus pentru a obtine o oferta asigurare malpraxis online si pentru emitere polita malpraxis online.

Suntem printre putinele site-uri, daca nu chiar singurul, care punem la dispozitia clientilor un calculator oferte malpraxis online, care genereaza mai multe oferte din care puteti alege pretul cel mai mic sau firma de asigurari pe care o preferati.

Definirea conceptului de malpraxis medical

Problematica malpraxisului medical exista din cele mai vechi timpuri ale civilizatiei fiind tratata cu seriozitate in fiecare epoca a dezvoltarii societatii si sanctionata conform rigorilor justitiei acelor timpuri.

Odata cu dezvoltarea medicinei ca stiinta, in secolul 19, a luat amploare si preocuparea pentru depistarea si pedepsirea situatiilor de malpraxis medical iar pana la legiferarea lor a fost nevoie de doar cativa pasi.

Asa se face ca in prezent, toate statele lumii au propria legislatie care reglementeaza si sanctioneaza situatiile de malpraxis medical iar tara noastra nu face exceptie, ba chiar putem spune ca, dupa anul 2000, trateaza din ce in ce mai serios acest domeniu.

In Romania, legea care defineste conceptul de malpraxis medical este Legea nr. 95/2006 - Raspunderea civila a personalului medical, cu modificarile si completarile ulterioare, potrivit careia malpraxisul este definit astfel:

Prin malpraxis medical se inţelege eroarea profesionala savarsita in exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic, generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicand raspunderea civila a personalului medical si a furnizorului de produse si servicii medicale, sanitare şi farmaceutice.

Etimologic, cuvantul malpraxis este un cuvant alcatuit din latinescul “mal”, “malus” – “rau” si cuvantul de origine greaca “praxis” – “practica”, astfel semnificatia cuvantului malpraxis este de practica rea, practica inadecvata, a practica profesia in mod gresit.

Conform Dictionarului Explicativ al limbii romane (DEX) definitia malpraxisului medical este urmatoarea:

definitie malpraxis medical dex

Malpraxisul medical exista din cele mai vechi timpuri si a fost mereu sanctionat dupa regulile/legile fiecarei epoci iar in zilele noastre efectele acestuia pentru personalul medical pot fi atenuate prin incheierea unei asigurari de malpraxis medical.

Cum poate fi reclamata o situatie de malpraxis medical?

Orice persoana care a beneficiat de un act medical si considera ca a fost victima unui malpraxis medical care i-a provocat acestuia prejudicii, poate sa reclame personalul medical implicat pentru savarsirea unui act de malpraxis medical.

Pentru aceasta, persoana prejudiciata se poate adresa Colegiului Medicilor din Romania iar modalitatea in care poate sa reclame situatia de malpraxis este reglementata de Regulamentul privind desfasurarea anchetei disciplinare la nivelul colegiilor teritoriale si, respectiv, al Colegiului Medicilor din Romania, aprobat prin Decizia nr. 12 din 17 decembrie 2021.

In Capitolul II din acest Regulament descrie explicit modalitatea de inregistrare a unei plangeri pentru malpraxis medical si procedura prin care aceasta se poate solutiona.

Concret, o situatie de malpraxis medical poate fi reclamata la colegiul teritorial al carui membru este cadrul medical care a savarsit fapta de malpraxis. De regula, personalul medical care activeaza intr-un judet apartine Colegiului Medicilor din judetul respectiv (exemplu: daca sunteti victima unui malpraxis medical la un spital din judetul Iasi, plangerea o veti depune la Colegiul Medicilor Iasi).

Plangerea de malpraxis se poate depune personal la registratura institutiei, prin posta sau chiar prin e-mail (majoritatea institutiilor au o adresa de e-mail dedicata pentru plangeri si reclamatii).

Conform articolului 21 din Regulament, pentru a putea fi luata in analiza, reclamatia pentru malpraxis medical trebuie sa contina urmatoarele elemente de identificare:

 • numele, prenumele, domiciliul si calitatea petentului;
 •  numele, prenumele si locul de munca ale cadrului medical impotriva caruia se face plangerea;
 • descrierea faptei si indicarea datei cand aceasta a avut loc;
 • prejudiciul fizic si/sau moral creat pacientului, precum si solicitarile petentului pe care doreste sa le supuna analizei si judecatii;
 • semnatura petentului (olografa/electronica).

Plangerea de malpraxis medical poate fi redactata si de mana, nu este necesar sa fie neaparat redactata la calculator dar este necesar sa contina toate informatiile mentionate mai sus pentru a fi luata in calcul.

Odata depusa o plangere pentru malpraxis medical, ea isi va urma cursul prevazut In Regulamentul mai sus amintit, toti pasii pana la solutionare pot fi consultati accesand Regulamentul emis de Colegiul Medicilor, disponibil AICI.

Ce este asigurarea de malpraxis?

Asigurarea de malpraxis este o asigurare de raspundere civila profesionala care se utilizeaza pentru a asigura medicii si personalul medical auxiliar din unitatile medicale, de stat sau private, pentru erorile ce le pot comite in exercitarea actului medical.

Acestia vor fi protejati de consecintele financiare care decurg din eventualele erori medicale (situatii de malpraxis), asigurarea de malpraxis urmand sa acopere prejudiciile cauzate pacientilor sau mostenitorilor acestora.

Malpraxisul medical este eroarea profesionala savarsita in exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic, generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicand raspunderea civila a personalului medical si a furnizorului de produse si servicii medicale, sanitare si farmaceutice.

Asigurarea de malpraxis a personalului medical este un transfer al riscului financiar cauzat de aparitia unui eveniment de tipul malpraxisului medical.

Asiguratorul isi asuma astfel ca va despagubi financiar pacientul care este victima unei erori de malpraxis medical si astfel asiguratul (medic, asistent medical, farmacist etc.) nu va fi afectat financiar de eroarea comisa.

Prevederi legale cu privire la asigurarea de malpraxis medical

Legea 95/2006 prevede clar ca personalul medical care acorda asistenta medicala, in sistemul public si/sau in cel privat, intr-o locatie cu destinatie speciala pentru asistenta medicala, precum si atunci cand aceasta se acorda in afara acestei locatii trebuie sa incheie o asigurare de malpraxis pentru cazurile de raspundere civila profesionala pentru prejudicii cauzate prin actul medical.

De asemenea, potrivit legii, o copie dupa polita de asigurare de malpraxis va fi prezentata inainte de incheierea contractului de munca, fiind o conditie obligatorie pentru angajarea in sistemul medical.

Compania de asigurari va acorda despagubiri financiare pentru prejudiciile de care asiguratii raspund fata de terte persoane care se constata ca au fost supuse unui act de malpraxis medical, precum si pentru cheltuielile de judecata ale persoanei prejudiciate prin actul medical.

Asigurarea obligatorie de malpraxis face parte din categoria B clasa 13 de asigurari de raspundere civila si va cuprinde toate tipurile de tratamente medicale ce se efectueaza in specialitatea si competenta profesionala a asiguratului si in gama de servicii medicale oferite de unitatile de profil.

Conform legii 95/2006 denumita si Raspunderea civila a personalului medical si a furnizorului de produse si servicii medicale, sanitare si farmaceutice, despagubirile se acorda pentru sumele pe care asiguratul este obligat sa le plateasca cu titlu de dezdaunare si cheltuieli de judecata persoanei sau persoanelor pagubite prin aplicarea unei asistente medicale neadecvate, are ca efect inclusiv vatamarea corporala ori decesul.

De mentionat ca in caz de deces, despagubirile se acorda succesorilor in drepturi ai pacientului care au solicitat acestea. Despagubirile se acorda si atunci cand asistenta medicala nu s-a acordat, desi starea persoanei sau persoanelor care au solicitat sau pentru care s-a solicitat asistenta medicala impunea aceasta interventie.

De asemenea, se acorda despagubiri si pentru eventualele cheltuieli ocazionate de un proces in care asiguratul este obligat la plata acestora, cheltuielile de judecata sunt incluse in limita raspunderii stabilita prin polita de asigurare.

Limitele maxime ale despagubirilor de asigurare se stabilesc de catre CNAS pentru fiecare profesie in parte, dupa consultarea asociatiilor profesionale din domeniul asigurarilor si CMR, CFR, CMDR, OAMMR si OBBC.

Despagubirile se pot stabili fie pe cale amiabila, in cazurile in care rezulta cu certitudine culpa asiguratului, fie in baza hotararii definitive a instantei judecatoresti competente in cazul in care asiguratul, asiguratorul si persoana prejudiciata nu cad de acord asupra culpei medicale.

Ce riscuri acopera asigurarea de malpraxis

O asigurare de malpraxis medical acopera acele prejudicii, reclamate de un pacient sau de mostenitorii acestuia, care sunt rezultatul unui act medical care a generat o situatie de malpraxis, inclusiv pentru cheltuielile de judecata.

Riscurile pe care le acopera acest tip de asigurare vizeaza elementele specifice profesiei medicale in cazul aparitiei unei erori, ca urmare a actiunii, inactiunii, din neglijenta sau ignoranta cadrului medical.

In baza unei asigurari de malpraxis se acorda despagubiri pentru:

 • vatamari corporale sau deces;
 • pagube materiale;
 • cheltuielile de judecata ale asiguratului.

In practica exista foarte multe situatii de malpraxis medical, majoritatea sunt insa ingnorate sau trecute cu vederea de pacienti, cele mai frecvent intalnite fiind urmatoarele:

 • lipsa consimtamantului pacientului;
 • superficialitatea actului medical;
 • lipsa confidentialitatii;
 • depasirea prerogativelor;
 • neinterventia.

Personalul medical raspunde civil, conform legii, pentru prejudiciile produse din eroare, care includ si neglijenta, imprudenta sau cunostinte medicale insuficiente in exercitarea profesiunii, prin acte individuale in cadrul procedurilor de preventie, diagnostic sau tratament.

Ceea ce multi ignora este si faptul ca raspunderea civila a cadrelor medicale survine si pentru prejudiciile ce decurg din nerespectarea reglementarilor prezentului titlu privind confidentialitatea, consimtamantul informat si obligativitatea acordarii asistentei medicale.

Personalul medical raspunde civil pentru prejudiciile produse in exercitarea profesiei si atunci cand isi depaseste limitele competentei, cu exceptia cazurilor de urgenta in care nu este disponibil personal medical ce are competenta necesara.

O mentiune foarte importanta care trebuie facuta este ca raspunderea civila reglementata prin prezenta lege si acoperita de asigurarea de malpraxis medical, nu inlatura angajarea raspunderii penale, daca fapta care a cauzat prejudiciul constituie infractiune conform legii.

Cat costa asigurarea de malpraxis?

Asigurarea de malpraxis are un pret diferit in functie de categoria profesionala asigurata. Daca alegeti sa incheiati o asigurare de malpraxis online aveti garantia obtinerii celui mai mic pret de pe piata.

Ca sa vedeti un pret asigurare malpraxis in doar cateva zeci de secunde trebuie sa accesati acest Calculator Malpraxis Online disponibil printr-un click AICI sau pe bannere si sa introduceti datele asiguratului si specialitatea medicala.

Deci nu este nevoie decat sa efectuati un calcul asigurare malpraxis online si va vor fi afisate toate preturile disponibile pentru dumneavoastra, avand posibilitatea sa comparati si sa alegeti cea mai ieftina asigurare de malpraxis.

Am facut pentru dumneavoastra o simulare asigurare malpraxis online pentru cele mai importante specialitati medicale si va prezentam in continuare, estimativ, preturi la asigurarea de malpraxis pe care le puteti plati daca incheiati polita de pe platforma noastra:

 • pret asigurare malpraxis medic de familie si medici de medicina generala: incepand de la 80 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist boli infectioase: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist cardiologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist dermatovenerologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist diabet zaharat si boli metabolice: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist endocrinologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist gastroenterologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist geriatrie si gerontologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist hematologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist imunologie si alergologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist medicina interna: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist medicina muncii: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist nefrologie incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist neonatologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist neurologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist neurologie pediatrica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist oncologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist pediatrie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist pneumologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist psihiatrie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist psihiatrie pediatrica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist recuperare medicala si balneologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist reumatologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist expertiza medicala a capacitatii de munca: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist medicina sportiva: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist medicina de urgenta: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist anestezie si terapie intensiva: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist oftalmologie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist radioterapie: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist cardiologie pediatrica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist farmacologie clinica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist gastroenterologie pediatrica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist genetica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist hematologie si oncologie pediatrica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist medicina respiratorie pediatrica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist nefrologie pediatrica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist pneumologie pediatrica: incepand de la 290 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie vasculara: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie generala: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie toracica: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist neurochirurgie: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie generala: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie oftalmologica: incepand de la 860 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist ORL: incepand de la 860 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist ortopedie si trumatologie: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist urologie: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie pediatrica: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist obstetrica-ginecologie: incepand de la 1.000 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist ortopedie pediatrica: incepand de la 860 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie dento-alveolara: incepand de la 560 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie cardiovasculara: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie plastica, reparatorie si microchirurgie reconstructiva: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist chirurgie stomatologica si maxilo-faciala: incepand de la 1.350 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic dentist - stomatologie generala: incepand de la 315 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic dentist - ortodontie si ortopedie dento-faciala: incepand de la 315 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic dentist - endodontie: incepand de la 315 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic dentist - parodontologie: incepand de la 315 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic dentist - pedodontie: incepand de la 315 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic dentist - proteica dentara: incepand de la 315 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist epidemiologie: incepand de la 120 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist igiena: incepand de la 200 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist medicina legala: incepand de la 120 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist sanatate publica si management sanitar: incepand de la 120 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist radiologie - imagistica medicala: incepand de la 120 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist psihologie: incepand de la 170 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist kinetoterapie: incepand de la 170 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist medicina de laborator: incepand de la 120 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist anatomie patologica: incepand de la 120 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist medicina nucleara: incepand de la 120 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis medic specialist microbiologie medicala: incepand de la 110l ei pe an;
 • pret asigurare malpraxis farmacist: incepand de la 28 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis asistent medical sau moasa cu activitate in spital: incepand de la 50 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis asistent medical sau moasa cu activitate in cabinete medicale individuale: incepand de la 24 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis dietetician: incepand de la 200 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis tehnician dentar: incepand de la 44 lei pe an;
 • pret asigurare malpraxis asistent de farmacie: incepand de la 24 lei pe an;

Preturile de mai sus sunt orientative si includ si componenta pentru daune morale pe care multi brokeri de asigurare o elimina pentru a oferi clientilor preturi mult mai mici dar care poate fi extrem de benefica in cazul unui caz de malpraxis medical.

Daca aveti nevoie de o asigurare de malpraxis medical, va recomandam sa accesati cel mai bun Calculator Oferte Malpraxis, dand click AICI sau pe bannerul de mai jos si in doar cateva secunde puteti sa va setati oferta malpraxis dorita.

Pretul politei de malpraxis difera si in functie de societatea de asigurari la care alegeti sa incheiati asigurarea de malpraxis dar cu siguranta indiferent de asiguratorul ales veti plati pentru asigurarea de raspundere civila profesionala medicala mult mai putin in comparatie cu prejudiciile pe care le-ati putea achita in cazul in care sunteti autorul uneu malpraxis medical.

Avantaje si beneficii asigurare de malpraxis online

La fel ca si in cazul altor tipuri de asigurari si in general a produselor si serviciilor de acest fel, incheierea unei asigurari de malpraxis online are mai multe avantaje comparativ cu metodele traditionale (birourile de asigurari sau agentii de asigurare).

Comoditate si usurinta la incheierea asigurarii de malpraxis online

In primul rand, atunci cand vorbim de emiterea politei de malpraxis online, ne gandim la comoditatea si usurinta procesului. Este mult mai comod si nu necesita efort sau deplasari sa calculam oferta malpraxis online si sa emitem polita de care avem nevoie din fata laptopului sau de pe telefon.

Nu trebuie, asadar, sa va deplasati si sa cautati un broker de asigurari si nici nu e nevoie sa cautati si sa copiati acte, trebuie sa introduceti doar datele pe care cu siguranta le cunoasteti (datele de identificare ale asiguratului si specialitatea) si polita e gata intr-un minut.

Vedeti si comparati toate ofertele de malpraxis

Un alt beneficiu pentru care merita sa alegeti sa faceti un calcul asigurare malpraxis online este faptul ca vedeti si puteti compara toate ofertele de malpraxis iar alegerea societatii la care incheiati asigurarea va apartine.

Multi ne-am confruntat cu situatia in care agentul de asigurari nu ne prezinta toate ofertele disponibile si ne ȚservesteȚ direct asigurarea de malpraxis care este cea mai avantajoasa pentru el (pret mai mare, comision mai bun).

Aceste riscuri dispar atunci cand calculati oferta de malpraxis online, platforma de asigurari online afiseaza toate ofertele disponibile pe care le puteti studia pentru a decide care este oferta cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Calculator asigurare malpraxis online disponibil non stop

Poate cel mai important beneficiu cand vorbim de incheierea asigurarii de malpraxis online este faptul ca platforma de asigurari online pe care se poate oferta si emite asigurarea de malpraxis online functioneaza NON STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

In aceste conditii aveti posibilitatea sa folositi cel mai bun Calculator oferte malpraxis online la orice ora si in orice zi, nu conteaza ca este dimineata, seara sau noaptea daca este weekend sau sunt sarbatori legale.

Astfel, chiar daca ne este solicitata polita de malpraxis la o ora la care birourile de asigurari sunt inchise iar agentii de asigurari nu lucreaza, putem rezolva in cateva zeci de secunde problema incheierii politei de malpraxis medical.

Plata online, livrare polita malpraxis medical in format electronic

Suntem deja in anii de dupa 2020, anul pandemiei de covid-19, pandemie care ne-a adus o digitalizare accelerata in toate domeniile iar domeniul acesta al asigurarilor online nu face exceptie.

Majoritatea cetatenilor vor sa aiba posibilitatea sa plateasca online asigurarile pe care le cumpara iar cei care opteaza pentru incheierea asigurarii de malpraxis online au la dispozitie doar varianta aceasta.

Plata pentru polita de malpraxis se face cu cardul sau prin transfer bancar in conditii de maxima siguranta, primiti instant confirmarea platii efectuate iar polita de malpraxis medical se livreaza instant in format PDF.

De multe ori, atunci cand incheiam o asigurare la un birou de asigurari primeam polita doar in format clasic, imprimata pe hartie care fie se deteriora fie o pierdeam si eram nevoit sa merg din nou la respectivul birou pentru a obtine o copie.

Avand polita de malpraxis medical in format electronic (PDF) o puteti pastra in telefon, laptop, in drive sau pe e-mail si o puteti imprima de cate ori doriti fara sa fie nevoie sa faceti drumuri, sa dati telefoane pentru a o primi din nou in caz de nevoie.

Toate aceste avantaje sau beneficii ale emiterii politei de malpraxis online fac ca majoritatea celor care au nevoie de o astfel de asigurare obligatorie sau caute sa gaseasca o platforma de asigurari online care sa aiba disponibila si asigurarea de malpraxis.

Pe platforma noastra nu numai ca se poate incheia in doar cateva zeci de secunde aceasta polita dar se genereaza toate ofertele disponibile pe piata, de la toti asiguratorii care vand acest produs si puteti alege cea mai ieftina asigurare de malpraxis online.

Avem disponibile absolut toate specialitatile medicale pentru care este obligatorie incheierea unei asigurari de malpraxis medical, de la cele mai uzuale precum asigurarea de malpraxis pentru asistente medicale pana la cele mai rare specialitati medicale.

Platforma de emitere este intuitiva si usor de utilizati si chiar veti avea disponibil permanent butonul de whatsapp prin care ne puteti contacta la orice ora daca intampinati probleme sau aveti nevoie de orice fel de informatie.

Pe site-ul nostru de asigurari online ieftine, pe langa asigurarea de malpraxis medical, aveti disponibile calculatoare online pentru aproape toate tipurile de asigurari de care ati putea avea nevoie: asigurari auto, asigurari pentru locuinte, asigurari de calatorie, asigurari de sanatate, asigurari de asistenta rutiera, asigurari de asistenta tehnica la domiciliu si altele.

Concluzii privind asigurarea de malpraxis medical online

Daca lucrati in sistemul medical din Romania asigurati-va ca aveti permanent o asigurare de malpraxis medical valabila, pe langa faptul ca veti respecta legea (polita de malpraxis fiind obligatorie) va protejati si pentru eventualele erori (inerente ca in orice profesie) pe care le-ati putea comite.

Am explicat in acest articol de ce este in avantajul dumneavoastra sa incheiati polita de malpraxis online iar pe platforma de asigurari online pe care o aveti la dispozitie pe site-ul nostru, puteti face rapid un calcul asigurare malpraxis online.

Intreg procesul de ofertare si emitere dureaza maxim 2 minute, nu vi se cer decat datele dumneavoastra de identificare (cele din cartea de identitate) si specialitatea medicala pe care doriti sa o acoperiti prin polita de malpraxis medical.

Trebuie sa stiti ca avem una din putinele platforme online din Romania pe care se pot asigura pentru malpraxis absolut toate specializarile medicale, fie ca vorbim de medici specialisti, asistenti medicali, farmacisti sau personal servicii conexe implicati in actul medical.

Asadar, daca accesati Platforma online de emitere asigurari de malpraxis, accesibila printr-un click AICI sau pe bannerele din articol, veti avea posibilitatea sa incheiati online, in doar cateva zeci de secunde, toate tipurile de asigurari de malpraxis:

 • asigurare de malpraxis online ieftina asistenti medicali spital;
 • asigurare de malpraxis online ieftina asistenti medicali cabinet individual;
 • asigurare de malpraxis online ieftina farmacist;
 • asigurare de malpraxis online ieftina asistent de farmacie;
 • asigurare de malpraxis online ieftina tehnician dentar;
 • asigurare de malpraxis online ieftina dietetician;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic de familie;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic rezident;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic boli infectioase;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic cardiolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina dermatolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic diabet;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic endocrinolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic gastroenterolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic internist;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic hematolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic alergolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic imunolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic medicina muncii;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic nefrolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic neonatolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic neurolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic oncolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic pediatru;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic pneumolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic psihiatru;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic balneolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic reumatolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic medicina sportiva;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic UPU;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic anestezist;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic oftalmolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic radioterapeut;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic farmacolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic genetician;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic chirurg;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic neurochirurg;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic ORL;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic ortoped;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic urolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic ginecolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic plastician;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic stomatolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic dentist;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic ortodontist;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic epidemiolog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic legist;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic psiholog;
 • asigurare de malpraxis online ieftina medic kinetoterapeut;

Nu am enumerat toate specialitatile medicale pentru care puteti incheia asigurare de malpraxis online pe site-ul nostru, le puteti gasi pe toate dupa ce intrati pe platforma de emitere online a asigurarilor.

Daca totusi aveti o specialitate pe care nu o identificati in lista, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati (butonul de Whatsapp este permanent disponibil pe tot parcursul procesului de ofertare si emitere) si va vom trimite rapid oferta malpraxis pentru specialitatea dumneavoastra.