Asistenta rutiera auto

 • Home
 • I
 • Asistenta rutiera auto

O asigurare de asistenta rutiera auto poate fi foarte utila in foarte multe cazuri si de aceea va recomandam sa va incheiati o astfel de polita pentru autoturismul dumneavoastra.

Daca vreti sa incheiati polita de asistenta rutiera auto online, urmati pasii de mai jos si alegeti oferta dorita, solicitati consultanta gratuita daca aveti nevoie, platiti polita online, cu cardul si descarcati-o instant in telefon, laptop sau pe e-mail.

Prin intermediul platformei noastre de emitere, va oferim posibilitatea sa incheiati polita de asistenta rutiera auto online, completati datele masinii si veti primi cea mai buna oferta de asistenta rutiera de la cei mai buni asiguratori de pe piata.

Nu va mai irositi timpul si incheiati asigurarea de asistenta rutiera online. Va vom pune la dispozitie cea mai ieftina asigurare de asistenta rutiera auto, pentru a va proteja pentru toate situatiile neplacute care pot sa apara la autoturismul dumneavoastra.

Incheierea asigurarii de asistenta rutiera auto online este un proces simplu si rapid pe care-l puteti parcurge de acasa din fata calculatorului sau de pe telefon.  Intrati pe platforma de asigurari (click AICI sau pe bannere) si parcurgeti urmatorii pasi:

 1. 1
  Completati cateva date pentru a filtra produsele de asistenta rutiera;
 2. 2
  Selectati produsul pe care-l doriti;
 3. 3
  Completati datele masinii si ale proprietarului si apasati pe Plateste;
 4. 4
  Creati-va cont pe platforma sau logati-va cu e-mail sau facebook;
 5. 5
  Platiti online, emiteti polita si descarcati-o in telefon sau PC/laptop

Acoperiri asistenta rutiera auto

Asigurarea de asistenta rutiera auto acopera o serie de riscuri si evenimente care se pot intampla cu autovehiculul dumneavoastra, respectiv:

 • producerea unui accident rutier;
 • defectiuni electrice sau mecanile la masina;
 • pana de combustibil sau alimentare cu combustibil gresit;
 • baterie descarcata;
 • pierderea cheilor sau incuierea acestora in autoturism;
 • acte de vandalism din cauza carora deplasarea autoturismului este impiedicata.

Astfel, daca incheiati o asigurare de asistenta rutiera auto, veti putea beneficia la nevoie de: asistenta online 24/7, tractare auto 24/7, asistenta tehnica specializata, identificarea solutiilor optime de reparatie, urmarirea procesului de reparatie, verificarea tehnica anuala (V.T.A) etc..

Pret asigurare asistenta rutiera auto

Chiar daca multi posesori de autoturisme evita sa incheie o astfel de polita, pretul asigurarii de asistenta rutiera sunt foarte mici comparativ cu beneficiile pe care vi le pot aduce.

Noi va oferim cea mai ieftina asigurare de asistenta rutiera auto, o asigurare cu acoperiri minimale, cunoscuta in general de soferi ca asigurare tractare auto, al carei pret poate porni de la 29 lei/an si ofera mai multe acoperiri, nu doar serviciul de tractare auto. 

Daca va doriti un produs mai complex, puteti opta pentru o asigurare de asistenta rutiera full sau o asigurare de asistenta rutiera premium, cu acoperiri pentru toate situatiile care pot sa apara si al carui pret nu depaseste cu mult 100 lei/an.

Pachete asistenta rutiera Omniasig

Omniasig ofera clientilor sai 3 pachete de asistenta rutiera, Optim, Expres si Complet, preturile fiind de 79 lei pentru pachetul Optim, 49 lei pentru pachetul Expres si 105 lei pentru pachetul Complet.

Lista completa de preturi si acoperirile de care puteti beneficia la fiecare pachet in parte, le puteti condulta in fotografia de mai jos:

preturi si acoperiri pachete asistenta rutiera omniasig

Dupa cum se poate obeserva din lista preturilor si acoperirilor, asigurarea de asistenta rutiera Omniasig ofera acoperiri foarte utile, in conditii de maxima eficienta financiara, foarte multi clienti de-ai nostri considerand aceasta asigurare ca una de neratat.

Pointer este o alta companie care ofera asigurarea de asistenta rutiera auto dar ofera si produse de asistenta tehnica la domiciliu, acoperind toata gama de riscuri posibile pentru orice problema care poate aparea in locuinta dumneavoastra.

Nu mai asteptati, incheiati asigurarea de asistenta rutiera pentru autoturisme, se face 100% online iar pretul este unul extrem de mic comparativ cu riscurile pe care le acopera.

Daca este sa calculati eficienta unei polite de asistenta rutiera, considerati-o doar ca si o asigurare de tractare auto sau asigurare platforma auto. Un singur eveniment prin care ati fi nevoiti sa cumparati serviciul de tractare cu platforma auto v-ar costa pretul unei astfel de asigurari pe 3-4 ani.