Asistenta rutiera auto

 • Home
 • I
 • Asistenta rutiera auto

O asigurare de asistenta rutiera auto s-a dovedit in foarte multe cazuri extrem de utila pentru soferi si de aceea va recomandam sa va incheiati o astfel de polita pentru autoturismul dumneavoastra.

Daca vreti sa incheiati polita de asistenta rutiera auto online, urmati pasii de mai jos si alegeti oferta dorita, solicitati consultanta gratuita daca aveti nevoie, platiti polita online, cu cardul si descarcati-o instant in telefon, laptop sau pe e-mail.

Prin intermediul platformei noastre de emitere, va oferim posibilitatea sa incheiati polita de asistenta rutiera auto online, completati datele masinii si veti primi cea mai buna oferta de asistenta rutiera de la cei mai buni asiguratori de pe piata.

Nu va mai irositi timpul si incheiati asigurarea de asistenta rutiera online. Va vom pune la dispozitie cea mai ieftina asigurare de asistenta rutiera auto, pentru a va proteja pentru toate situatiile neplacute care pot sa apara la autoturismul dumneavoastra.

Incheierea asigurarii de asistenta rutiera auto online este un proces simplu si rapid pe care-l puteti parcurge de acasa din fata calculatorului sau de pe telefon.  Intrati pe platforma de asigurari (click AICI sau pe bannere) si parcurgeti urmatorii pasi:

 1. 1
  Introduceti numele si prenumele, bifati casutele cu declaratiile si apasati Continua; 
 2. 2
  Completati cateva date pentru a filtra produsele de asistenta rutiera;
 3. 3
  Selectati produsul pe care-l doriti;
 4. 4
  Completati datele masinii si ale proprietarului si apasati pe Plateste;
 5. 5
  Creati-va cont pe platforma sau logati-va cu e-mail sau facebook;
 6. 6
  Platiti online, emiteti polita si descarcati-o in telefon sau PC/laptop

Acoperiri asistenta rutiera auto

Asigurarea de asistenta rutiera auto acopera o serie de riscuri si evenimente care se pot intampla cu autovehiculul dumneavoastra, respectiv:

 • producerea unui accident rutier;
 • defectiuni electrice sau mecanile la masina;
 • pana de combustibil sau alimentare cu combustibil gresit;
 • baterie descarcata;
 • pierderea cheilor sau incuierea acestora in autoturism;
 • acte de vandalism din cauza carora deplasarea autoturismului este impiedicata.

Astfel, daca incheiati o asigurare de asistenta rutiera auto, veti putea beneficia la nevoie de: asistenta online 24/7, tractare auto 24/7, asistenta tehnica specializata, identificarea solutiilor optime de reparatie, urmarirea procesului de reparatie, verificarea tehnica anuala (V.T.A) etc..

Pachete asistenta rutiera auto

Oferim clientilor nostri pachetre de asistenta rutiera care acopera toate nevoile posibile si care ofera garantia unei companii de prestigiu in domeniul asistentei rutiere, si nu numai, si cele mai mici preturi de pe piata.

Pentru a avea acces la cele mai bune pachete de asistenta rutiera auto online este necesar sa accesati platforma de asigurari online, dand click AICI sau pe unul din bannerele din acest articol.

Fie ca aveti nevoie de un produs de asistenta rutiera pentru Romania sau doriti un pachet de asistenta rutiera internationala, va oferim o multime de pachete care sunt menite sa acopere toate nevoile dumneavoastra.

Produse asistenta rutiera auto pentru Romania

Pentru proprietarii de autovehicule care circula preponderent in Romania si a caror necesitate este de a asigura eventualele probleme care se pot petrece pe teritorul Romaniei, avem disponibile mai multe pachete cu acoperiri pentru riscurile care se pot produce.

In functie de vechimea autovehiculului dumneavoastra, starea tehnica a acestuia si necesitatile de acoperire de care considerati ca aveti nevoie, puteti alege produsul potrivit de asistenta rutiera auto Romania.

Asistenta rutiera pentru Romania - Basic

Asa cum ii spune si numele este un produs care acopera riscurile de baza si poate fi incheiat indiferent de vartsa autovehiculului dumneavoastra, chiar daca vechimea masinii depaseste 15 ani.

asistenta rutiera basic romania

Serviciile oferite de o asigurare de asistenta rutiera Basic sunt: tractare, recuperare offroad si alte servicii la cerere, atunci cand in urma unui accident, avariile autovehiculului fac imposibila deplasarea sau deplasarea nu poate continua in conditii de siguranta.

Asistenta rutiera pentru Romania - Basic Plus

Urmatorul produs de asistenta rutiera pentru Romania este produsul Basic Plus care, pe langa serviciile oferite de produsul Basic are cateva acoperiri supliemntare dar la fel poate fi incheiat indiferent de vechimea autovehiculului asigurat.

asistenta rutiera basic plus romania

Serviciile acoperite de o asigurare de asistenta rutiera Basic Plus sunt: tractare, recuperare offroad, depozitare/parcare, transport pasageri, asistenta/suport telefonic, telemedicina si alte servicii oferite la cerere.

Asistenta rutiera pentru Romania - Util

In continuare, produsul de asistenta rutiera pentru Romania, Util, are mai multe acoperiri incluse fata de pachetele anterioare dar trebuie stiut ca nu poate fi incheiat la autovehicule cu o vechime mai mare de 15 ani.

asistenta rutiera util romania

Serviciile acoperite de o asigurare de asistenta rutiera Util sunt: atelier mobil, tractare, recuperare offroad, depozitare/parcare, transport autovehicul, transport pasageri, asistenta/suport telefonic, telemedicina si alte servicii la cerere.

Asistenta rutiera pentru Romania - Accident

Produsul de asistenta rutiera pentru Romania - Accident se adreseaza asa cum ii spune si numele situatiilor in care autovehiculul este imobilizat urmare a unui accident si este disponibil pentru toate masinile, indiferent de vechime.

asistenta rutiera accident romania

Serviciile acoperite de o asigurare de asistenta rutiera Accident sunt: atelier mobil, tractare, recuperare offroad, masina de schimb, depozitare/parcare, service roti, taxi, transport autovehicul, transport pasageri, cazare, asistenta/suport telefonic, telemedicina si alte servicii la cerere.

Asistenta rutiera pentru Romania - Premium

Poate cel mai cautat produs de asistenta rutiera pentru Romania este produsul Premium care se adreseaza in cazurile in care imobilizarea autovehiculului s-a produs din orice situatii neprevazute (nu doar accident) si poate fi incheiat la masinile cu o vechime de maxim 15 ani.

asistenta rutiera premium romania

Serviciile acoperite de o asigurare de asistent rutiera Premium sunt: atelier mobil, tractare, recuperare offroad, masina de schimb, depozitare/parcare, service roti, taxi, transport autovehicul, transport pasageri, cazare, telemedicina si alte servicii la cerere.

Produse asistenta rutiera auto internationala

Persoanele care se deplaseaza cu masina in strainatate, fie ca e vorba de perioade lungi, pentru munca sau perioada scurta ca si turisti, in concediu, in vacanta sau`city break, au nevoie de cele mai multe ori de asistenta rutiera auto internationala pentru a fi asigurati si pentru evenimentele produse in afara tarii.

Evident, pentru toate aceste situatii avem disponibile cateva pachete care sa asigure situatiile neprevazute produse in strainatate, pe care le puteti accesa in functie de perioada de asigurare si vechimea masinii asigurate.

Asistenta rutiera internationala - Turist 10

Acesta este un produs de asistenta rutiera internationala care se adreseaza autovehiculelor cu o vechime de maxim 10 ani si de aceea este si cea mai ieftina asistenta rutiera de pe piata.

Trebuie mentionat ca pentru a incheia o asigurare de asistenta rutiera internationala Turist 10, mai intai trebuie sa incheiati o asigurare medicala de calatorie (click AICI pentru oferte) iar asistenta rutiera este activa pe perioada de valabilitate a asigurarii de calatorie.

asistenta rutiera internationata turist 10

Serviciile acoperite de o asigurare de asistenta rutiera internationala Turist 10 sunt urmatoarele: atelier mobil, tractare, recuperare offroad, masina de schimb, depozitare/parcare, service roti, taxi, transport autovehicul, transport pasageri, cazare, continuarea calatoriei, repatriere autovehicul, transport la service, asistenta/suport telefonic, telemedicina si alte servicii la cerere.

Cu privire la acoperirea teritoriala a produsului de asistenta rutiera internationala Tursit 10, aceasta este valabila in majoritatea tarilor europene si in Turcia, serviciile de asistenta rutiera putand fi accesate in oricare din tarile acoperite se intampla evenimentul nedorit.

Asistenta rutiera internationala - Turist 15

Produsul de asistent rutiera internationala Turist 15 se adreseaza vehiculelor cu o bechime de pana la 15 ani si de aceea este si mai scumpa decat polita de asistenta rutiera internationala Turist 10, care asigura masinile cu vechime de pana la 10 ani.

La fel ca si in cazul produsului Turist 10, pentru a incheia o asigurare de asistenta rutiera internationala Turist 15, mai intai trebui sa incheiati o asigurare de calatorie in strainatate (click AICI pentru oferte), iar asistenta rutiera este activa pe perioada de valabilitate a asigurarii de calatorie.

asistenta rutiera internationata turist 15

Serviciile acoperite de o asigurare de asistenta rutiera internationala Turist 15 sunt urmatoarele: atelier mobil, tractare, recuperare offroad, masina de schimb, depozitare/parcare, service roti, taxi, transport autovehicul, transport pasageri, cazare, continuarea calatoriei, repatriere autovehicul, transport la service, asistenta/suport telefonic, telemedicina si alte servicii la cerere.

Asistenta rutiera internationala Turist 15 are acoperire in majoritatea tarilor din Europa si in Turcia, astfel ca daca se intampla un eveniment neprevazut in una din tarile acoperite, puteti accesa serviciile de asistenta rutiera Turist 15.

Asistenta rutiera internationala - VIP

Produsul de asistenta rutiera internationala VIP este cel mai cautat produs de asistenta rutiera fiind foarte util pentru cei care lucreaza sau petrec mult timp in afara tarii iar valabilitatea acestei polite de asistenta rutiera VIP este de 1 an (12 luni).

Serviciile de asistenta rutiera internationala VIP pot fi accesate indiferent daca imobilizarea autovehiculului este rezultatul unui accident, defectiune tehnica sau greseala personala si nu sunt conditionate de existenta unei alte asigurari (de calatorie sau altceva).

asistenta rutiera internationata vip

Serviciile acoperite de o asigurare de asistenta rutiera internationala VIP sunt urmatoarele: atelier mobil, tractare, recuperare offroad, masina de schimb, depozitare/parcare, service roti, taxi, transport autovehicul, transport pasageri, cazare, continuarea calatoriei, repatriere autovehicul, transport la service, asistenta/suport telefonic, telemedicina si alte servicii la cerere.

Serviciile incluse in produsul de asistenta rutiera internationala VIP pot fi accesate din aproape toate tarile din Europa, inclusiv Turcia pentru ca acoperirea teritoriala a asigurarii de asistenta rutiera internationala VIP include toate aceste tari.

Pret asigurare asistenta rutiera auto

Chiar daca multi posesori de autoturisme evita sa incheie o astfel de polita considerand ca aceasta este scumpa, trebuie sa stiti ca pretul asigurarii de asistenta rutiera sunt foarte mici comparativ cu beneficiile pe care vi le pot aduce.

Noi va oferim cea mai ieftina asigurare de asistenta rutiera auto, o asigurare cu acoperiri minimale, cunoscuta in general de soferi ca asigurare tractare auto, al carei pret poate porni de la 39 lei/an si ofera mai multe acoperiri, nu doar serviciul de tractare auto. 

Daca va doriti un produs mai complex, puteti opta pentru o asigurare de asistenta rutiera full sau o asigurare de asistenta rutiera premium, cu acoperiri pentru toate situatiile care pot sa apara si al carui pret nu depaseste cu mult 100 lei/an.

Cat costa asigurarea de asistenta rutiera pentru Romania

Am detaliat mai sus toate pachetele de asistenta rutiera auto pe teritoriul Romaniei pe care le puteti cumpara online de pe site-ul nostru iar preturile pentru sunt foarte mici, de la 39 lei cea mai ieftina asistenta rutiera Basic pana la 99 lei asistenta rutiera Premium.

Detaliem, in continuare toate preturile pentru produsele de asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei pe care le puteti cumpara online, daca accesati acest Calculator Asistenta Rutiera, dand click AICI sau pe bannerele din articol:

 • Pret asistenta rutiera pachet Basic - 39 lei pe an;
 • Pret asistenta rutiera pachet Basic Plus - 49 lei pe an;
 • Pret asistenta rutiera pachet Util - 69 lei pe an;
 • Pret asistenta rutiera pachet Accident - 79 lei pe an;
 • Pret asistenta rutiera pachet Premium - 99 lei pe an.

Dupa cum se poate vedea destul de clar pe site-ul nostru se pot incheia asigurari de asistenta rutiera auto online ieftine, o astfel de polita poate costa aproximati 10 bani pe zi (1 leu la 10 zile), o suma ridicol de mica pentru absolut orice proprietar de masina.

Cat costa asigurarea de asistenta rutiera internationala

In ceea ce priveste asistenta rutiera internationala, pachetele pe car ele puteti cumpara online de pe site-ul nostru costa mult mai putin decat alte oferte ale unor companii care ofera aceleasi produse.

De altfel, consideram ca polita de asistenta rutiera internationala VIP care se poate cumpara cu doar 299 lei este cea mai avantajoasa asistenta rutiera internationala care se poate cumpara in mmomentul acesta de pe piata.

Mai jos vedeti care sunt preturile pentru produsele de asistenta rutiera internationala pe care le puteti cumpara online, daca intrati in platforma de asistenta rutiera online, dand click AICI sau pe bannerele din articol:

 • Pret asistenta rutiera internationala pachet Turist 10 - incepand de la 37 lei pe 4 zile (perioada minima de asigurare). Pentru perioada maxima care se poate asigura de 27 de zile, pretul este de 188 lei;
 • Pret asistenta rutiera internationala pachet Turist 15 - incepand de la 85 lei pe 4 zile (perioada minima de asigurare). Pentru perioada maxima care se poate asigura de 27 de zile, pretul este de 394 lei;
 • Pret asistenta rutiera internationala pachet VIP - 299 lei pe an.

Este limpede pentru toata lumea ca o asigurare de asistenta rutiera online cu acoperire internationala se poate incheia la preturi foarte mici pe site-ul nostru iar intreg procesul de ofertare si emitere dureaza doar cateva minute.

Pachetele de asistenta rutiera auto online sunt oferite de Pointer, companie care pe langa asigurarea de asistenta rutiera auto ofera si produse de asistenta tehnica la domiciliu, acoperind toata gama de riscuri posibile pentru orice problema care poate aparea in locuinta dumneavoastra.

Nu mai asteptati, incheiati asigurarea de asistenta rutiera pentru autoturisme, se face 100% online iar pretul este unul extrem de mic comparativ cu riscurile pe care le acopera.

Daca este sa calculati eficienta unei polite de asistenta rutiera, considerati-o doar ca si o asigurare de tractare auto sau asigurare platforma auto. Un singur eveniment prin care ati fi nevoiti sa cumparati serviciul de tractare cu platforma auto v-ar costa pretul unei astfel de asigurari pe 3-4 ani.