Incheie CASCO ieftin pentru masina ta

 • Home
 • I
 • Incheie CASCO ieftin pentru masina ta

Asigurarea CASCO este o asigurare auto facultativa ce acopera daunele produse propriului autovehicul, spre deosebire de polita de asigurare RCA care despagubeste daunele produse tertelor persoane.

Multi nu stiu ca online pot gasi preturi CASCO mici si pot incheia polita CASCO fara sa mai fie nevoie sa faca drumuri pe la toate societatile. Noi ne ocupam sa va gasim toate ofertele si sa le comparam pentru a putea alege cel mai bun CASCO de pe piata.

Concret, o asigurare CASCO auto despagubeste asiguratul, indiferent daca acesta este vinovat sau nu de producerea accidentului. Tocmai de aceea de multe ori este mai scumpa decat asigurarea RCA.

Asigurarea CASCO la cel mai mic pret

Te-ai gandit sa inchei o asigurare auto CASCO pentru masina ta? Cauti sa gasesti cel mai bun pret pentru un full CASCO?

Acum puteti obtine oferta de asigurare CASCO online utilizand formularul nostru. Veti fi contactat in scurt timp de unul din agentii nostri si veti obtine rapid oferte la cele mai serioase firme de asigurare. Veti putea opta imediat pentru oferta pe care o considerati cea mai buna.

Dupa alegerea ofertei sunteti la doar un pas de a incheia polita CASCO ieftina din platforma noastra de emitere. Dureaza mai putin de un minut.

Apeleaza cu incredere la specialistii nostri care va pot obtine rapid o polita CASCO ieftina si punandu-va la dispozitie experienta lor in asigurari, va pot oferi cele mai bune sugestii care va pot fi de folos in alegerea celei mai potrivite oferte de CASCO auto.

Pentru finalizarea procesului de emitere a unei polite CASCO online, dupa ce intrati pe platforma de asigurari online (click AICI), parcurgeti urmatorii pasi:

 1. 1
  Accesati butonul ”Cumpără” de sub Asigurare CASCO;
 2. 2
  Completati datele solicitate;
 3. 3
  Veti fi contactat pentru prezentarea ofertelor;
 4. 4
  Alegeti oferta si se va emite polita CASCO.

Riscuri acoperite de un CASCO auto

O asigurare CASCO auto poate acoperi majoritatea riscurilor la care poate fi supus autoturismul dumneavoastra, in principal cele doua mari categorii de riscuri auto: avarii si furt.

In ceea ce priveste avariile, riscurile acoperite de asigurarea CASCO sunt:

 • incendiu, explozie, trasnet, caderi aparate de zbor sau alte corpuri pe autovehicul etc.;
 • grindina, inundatii, cutremure, alunecari de teren, avalanse de zapada, tornada sau vant puternic etc.;
 • ciocniri, derapari, rasturnari, zgarieturi, cadere in apa sau prapastie etc.;
 • vandalism.

Riscurile acoperite de asigurarea auto CASCO, in ceea ce priveste furtul, sunt:

 • furtul total al autoturismului;
 • furtul partial, respectiv al unor componente ale masinii;
 • pagubele produse masinii ca urmare a furtului sau a tentativei de furt: geamuri sparte, incuietori stricate, usi avariate, avarii la elementele interioare etc..

Mai exista si o serie de clauze speciale la asigurarea CASCO care pot fi cuprinse in polita auto CASCO, care vizeaza neglijenta asiguratului sau evenimente speciale, si acestea sunt:

 • pierderea cheilor;
 • conducerea in afara drumurilor publice;
 • apa la motor;
 • autoturism la schimb in cazul avarierii autoturismului asigurat;
 • asistenta rutiera etc..

Preturi asigurare CASCO

Cu siguranta, toata lumea este in cautarea unui CASCO ieftin, pe care sa si-l permita si care sa-i asigure autoturismul la toate riscurile la care este supus, mai ales ca dupa falimentul City Insurance si preturile politelor RCA au crescut substantial.

Cu toate astea, pe platforma noastra de asigurari online, puteti obtine rapid RCA online ieftin pe care-l puteti emite cu doar cateva clickuri. La fel si daca doriti sa incheiati o asigurare CASCO online, emiterea este rapida la preturi CASCO reduse, pe siteul nostru aveti garantia ca veti obtine cel mai ieftin CASCO de pe piata.

Trebuie spus de la bun inceput ca la stabilirea unui pret CASCO concura mai multi factori cum ar fi: valoarea autoturismului, vechimea si numarul de kilometri pe care-i are masina, clauzele solicitate, istoricul proprietarului, si altele.

De asemenea, un factor destul de important in stabilirea pretului asigurarii CASCO va fi si daca autoturismul este unul nou achizitionat sau unul second hand, caz in care conteaza vechimea si numarul de kilometri.

Astfel, nu exista preturi standard la o polita de asigurare CASCO, fiecare autoturism, in functie de caracteristicile sale si de variabilele expuse mai sus, va avea un pret individualizat pentru acoperirea riscurilor alese.

Astfel, la intrebarea cat costa asigurarea CASCO, raspunsul poate fi diferit in functie de toti acesti factori si de acoperirile alese, respectiv:

 • CASCO ieftin atunci cand acoperirile sunt minimale, de regula sunt acoperite riscurile de incendiu, furtul, vandalismul si ciocnirile cu alte autovehicule. Pentru aceste acoperiri se poate plati un pret CASCO destul de mic iar asigurarea CASCO devine accesibila;
 • Full CASCO sau cea mai buna asigurare CASCO atunci cand sunt cuprinse toate acoperirile posibile, inclusiv furtul sau pierderea cheilor, apa la motor, autoturism la schimb sau asistenta rutiera. Pentru aceasta varianta se va plati un pret asigurare CASCO destul de ridicat.

Fransiza CASCO

Pretul final al asigurarii CASCO va fi influentat si de valoarea fransizei pe care o alegeti. Fransiza CASCO este o taxa care difera de la un asigurator la altul si pe care asiguratul se obliga sa o achite in momentul solicitarii unei daune.

Fransiza  la asigurarea CASCO se stabileste ca procent din suma asigurata sau ca valoare fixa (exemplu: 100 euro/eveniment) si, de regula va duce la scaderea primei de asigurare.

Spre exemplu, pretul politei CASCO cu fransiza 100 euro/eveniment va fi mai mic decat costului unui CASCO fara fransiza.

De multe ori, alegerea unei fransize poate fi avantajoasa pentru client, va plati un pret mai mic pentru asigurarea CASCO iar costurile suportate in cazul unei daune vor fi nesemnificative in raport cu valoarea daunei.

Desi foarte multi clienti resping din start franciza CASCO, noi le recomandam sa analizeze atent posibilitatea de a incheia o asigurare CASCO cu fransiza, fransiza poate fi stabilita la o valoare mica in raport cu valoarea celei mai ieftine daune care se poate produce.

Polita CASCO este o polita facultativa

Incheierea unei polite CASCO nu exonereaza proprietarul autoturismul de obligativitatea de a vea incheiata asigurarea obligatorie RCA.

Asigurarea auto CASCO este o asigurare facultativa a autoturismului pe care proprietarul o poate incheia in anumite conditii si care ofera o plasa de siguranta asiguratului pentru daunele produse din propria vina.

Polita de asigurare CASCO nu este una obigatorie, nu exista sanctiuni legale in cazul in care nu incheiati o astfel de asigurare dar este in interesul, in special al proprietarilor de autoturisme a scumpe, sa aiba garantia ca-si vor putea repara masina, fara costuri, in cazul producerii unui incident.