Cea mai ieftina asigurare STORNO

 • Home
 • I
 • Cea mai ieftina asigurare STORNO

Planificati o calatorie foarte importanta in strainatate care nu va permiteti sa fie anulata din diverse motive? In cazul acesta aveti nevoie de asigurarea STORNO pentru a va proteja, macar financiar, in situatia neplacuta in care, din diverse motive, calatoria a fost anulata.

Nu trebuie sa mail alergati pe la asiguratori sau brokeri, la noi puteti incheia asigurarea storno online ieftin si veti primi inapoi banii platiti pe vacanta cumparata, in cazul in care aceasta se anuleaza.

Asigurarea storno este o asigurare ieftina, veti plati un pret asigurare storno infim comparativ cu beneficiile financiare pe care le poate aduce asigurarea storno de calatorie in cazul in care se produce riscul asigurat.

Asigurare STORNO online

Asigurarea de anulare a calatoriei storno va va proteja financiar pentru situatiile in care, din diverse motive neprevazute, calatoria va fi anulata. Agentii nostri specializati va vor ajuta sa incheiati polita storno online in doar cateva minute.

Acceseaza platforma noastra de asigurari si parcurge rapid pasii necesari pentru a primi instant, pe e-mail, asigurarea STORNO. Aleti in vedere sa incheiati si o asigurare de calatorie online, este foarte ieftina si extrem de utila.

Timpul dumneavoastra este pretios, prin intermediul platformei de emitere a asigurarilor pe care v-o punem la dispozitie, rezolvati rapid problema asigurarii STORNO pentru calatoria in strainatate.

Alegeti cea mai ieftina asigurare STORNO, comandand-o de pe site-ul nostru. Ne vom asigura ca are toate clauzele de care aveti nevoie, inclusiv clauza COVID-19 atat de necesara in aceasta perioada.

Dupa ce ati intrat pe platforma de asigurari online (click AICI), trebuie sa parcurgeti cu usurinta urmatorii pasi pentru a obtine polita STORNO online:

 1. 1
  Accesati butonul ”Cumpără” de sub Asigurare storno;
 2. 3
  Completati datele solicitate;
 3. 4
  Veti fi contactat pentru prezentarea ofertelor;
 4. 5
  Alegeti oferta smiteti polita STORNO.

De ce este necesara asigurarea STORNO

Asigurarea STORNO de calatorie este o asigurare care va protejaza investitia in pachetul de calatorie achizitionat in situatia in care din cauza unor probleme sunteti nevoiti sa anulati respectiva calatorie.

Prin intermediul acestei polite de asigurare facultativa, asiguratorul va acoperi cheltuielile si penalitatile datorate de asigurat companiei de la care a cumparat respectivul pachet turistic sau bilet de avion.

Astfel, asigurarea STORNO va acoper cheltuielile pentru: bilete de avion, sejururi, croaziere, costul excursiei, deplasari in interes de serviciu, personal sau pentru rezolvarea unei probleme medicale.

Riscuri asigurate de polita STORNO

In ceea ce priveste riscurile asigurate de o asigurare STORNO de calatorie, acestea difera de la un asigurator la altul, dar in aproape toate ofertele se gasesc urmatoarele riscuri acoperite:

 • deces, boala grava sau accident;
 • decesul sotiei/sotului peroanei asigurate sau a unei rude de gradul I si II;
 • evenimente care fac necesara prezenta asiguratului la domiciliu: incendiu, explozie, calamitati naturale, furt sau vandalism;
 • concedierea asiguratului;
 • necesitatea prezentei asiguratului la o instanta judecatoreasca in timpul perioadei de calatorie.

Pretul asigurarii STORNO

Cum aproape toata lumea cauta o asigurare de calatorie storno ieftina, trebuie precizat ca pretul asigurarii storno nu este unul fix si depinde de cativa factori care concura la stabilirea acestuia, respectiv:

 • tara de destinatie;
 • varsta asiguratului;
 • perioada de valabilitatea a asigurarii de calatorie STORNO.

Asigurarea STORNO de calatorie nu este mult mai scumpa decat o asigurare medicala de calatorie, de regula pretul unei astfel de asigurari poate fi estimat in functie de valoarea pachetului turistic fiind de maxim 5% din valoarea acestuia.

Trebuie sa tineti cont si de faptul ca pretul pentru asigurare de calatorie STORNO poate sa fie diferit in functie de ce acoperiri sunt incluse in aceasta. Astfel puteti gasi o asigurare de calatorie storno ieftina cu acoperiri minimale, cunoascuta ca si asigurarea storno bilete de avion, care acopera, de regula doar cheltuielile cu biletul de avion.

Varianta cea mai sigura pentru o calatorie in siguranta este sa incheiati la pachet asigurarea STORNO impreuna cu asigurarea medicala de calatorie, mai ales ca unele societati ofera reduceri daca sunt incheiate ambele.

O metoda simpla de calcul este sa calculati oferta pentru asigurarea medicala de calatorie (click AICI pentru Calculator Oferta) si sa bifati ca asigurare suplimentara si asigurarea storno.

Se poate plati si un pret pentru asigurarea de calatorie storno mult mai mare daca polita storno contine si clauza storno COVID-19, dar recomandam achizitia acestei clauze care, in ultima vreme, este cauza cea mai frecventa pentru care sunt anulate calatoriile.