Incheie online asigurarea de calatorie

 • Home
 • I
 • Incheie online asigurarea de calatorie

Aici puteti incheia o asigurare de calatorie online! Asigurarea medicala de calatorie este ieftina si va poate feri de multe necazuri.

Cu un singur click AICI sau pe bannerul de mai jos, puteti accesa cel mai nou si modern Calculator Travel cu ajutorul caruia puteti calcula si incheia  asigurarea medicala de calatorie online. 

Cea mai buna asigurare de calatorie poate fi emisa 100% online, in doar cateva zeci de secunde. Procesul de emitere este usor si rapid, plata se face tot online iar polita o primiti imediat in telefon sau pe e-mail.

Fie ca urmeaza sa plecati in vacanta in strainatate, calatoriti in interes de serviciu in afara tarii sau pur si simplu mergeti intr-un city-break de cateva zile, aveti nevoie de o asigurare medicala de calatorie.

Cea mai buna asigurare de calatorie nu este scumpa, utilizand acest Calculator oferte de calatorie puteti incheia o asigurare de calatorie ieftina in cateva minute. Veti primi oferte pentru asigurarea medicala de calatorie online si veti putea alege varianta cea mai avantajoasa. 

Asigurarea de calatorie in 60 de secunde

Accesati cel mai noi si modern Calculator asigurari de calatorie si incheiati-va online asigurarea de calatorie. Dureaza mai putin de 60 de secunde sa obtineti cel mai mic pret la asigurarea de calatorie si sa mergeti apoi, fara griji, in afara tarii.

Comparati ofertele pe care vi le ofera comparatorul nostru de preturi si asigurarea medicala de calatorie pe care o considerati cea mai buna, noi va oferim cele mai ieftine asigurari de pe piata.

Acum nu mai este nevoie sa pierdeti timp incercand sa va faceti polita de asigurare pentru calatorie. Utilizati plarforma noastra de emitere, este usor de folosit si veti obtine rapid cele mai ieftine oferte de pret pentru asigurarea medicala de calatorie de care aveti nevoie.

Pentru a compara mai multe preturi la asigurarea medicala de calatorie si a alege oferta dorita, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii urmatori, imediat dupa ce ati intrat pe platforma de de asigurari online (click AICI):

 1. 1
  Introduceti datele de calatorie si datele calatorilor;
 2. 2
  Comparati ofertele si alegeti-o pe cea dorita;
 3. 3
  Creati-va cont pe platforma sau logati-va cu e-mail sau facebook;
 4. 4
  Emiteti polita TRAVEL si descarcati-o in telefon sau PC/laptop.

Acoperiri ale asigurarii de calatorie in strainatate

Asigurarea de calatorie este o asigurare care ofera protectie pentru orice eplasare in strainatate, fie ca este in scop turistic, pentru a studia, a munci, a participa la o competitie sportiva sau pentru orice alta activitate.

In functie de clauzele pe care le alegeti, daca detineti o astfel de asigurare de calatorie online, puteti beneficia de urmatoarele servicii:

 • asistenta medicala;
 • consultatii si tratamente medicale;
 • servicii de ambulanta;
 • interventii chirurgicale in caz de urgenta;
 • spitalizarea in unitati spitalicesti partenere;
 • plata cheltuielilor efectuate pentru medicamente sau tratamente;
 • tratamentul stomatologic;
 • repatriere sanitara daca nu sunteti multumiti de serviciile medicale din tara respectiva;
 • repatriere in caz de deces.

Excluderi la asigurarea TRAVEL

Este important de stiut ca asigurarea de calatorie nu ofera despagubiri pentru toate afectiunile medicale mai ales daca acestea existau la contractarea politei de asigurare.

Excluderile asigurarii medicale de calatorie sunt specificate in contractul de asigurare si sunt acele cheltuieli care nu vor fi suportate de catre asigurator. Cele mai importante dintre acestea sunt urmatoarele:

 • afectiuni cronice sau boli preexistente;
 • medicamente prescrise pentru diabet, colesterol, probleme mentale etc.;
 • probleme medicale care nu au caracter de urgenta;
 • tratamente care pot fi amanate pana la intoarcerea in tara;
 • boli si accidente provocate intentionat de asigurat;
 • boli sau accidente ca urmare a comiterii unei infractiuni;
 • interventii chirurgicale estetice;
 • controale medicale sau vaccinuri;
 • nasterea in strainatate;
 • accidente provocate ca urmare a consumului de alcol, droguri sau medicamente;
 • tratamente psihiatrice sau de graviditate;
 • boli venerice;
 • dezastre naturale previzibile (anuntate anterior);
 • evenimentele produse de acte de război, terorism, revolte, greve, vandalism.

Fiecare societate de asigurare are lista proprie de excluderi asa ca este recomandat sa le studiati, comparati si sa alegeti varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Alegerea unei asigurari de calatorie ieftine nu este intotdeauna cea mai recomandata solutie.

Clauza COVID-19 la asigurarea de calatorie

Avand in vedere situatia generata de pandemia de COVID-19, majoritatea asiguratorilor au inclus in pachetele lor de asigurari de calatorie o clauza speciala prin care sunt acoperite cheltuieleile medicale sau de repatriere cauzate de imbolnavirea cu virusul COVID-19.

Mai mult decat atat, pentru clientii care incheie si asigurarea STORNO, vor fi acoperite si cheltuielile legate de intarzierea sau anularea calatoriei cauzate de imbolnavirea cu COVID-19, exceptand, in general, tarile aflate in stare de urgenta declarata.

Asadar, verificati cu atentie daca asigurarea pe care o alegeti contine si aceasta clauza, poate fi extrem de utila la un moment dat.

Pretul asigurarii de calatorie

Piata de asigurari de calatorie online a explodat in ultimii ani odata cu interesul in crestere constanta al romanilor pentru vacante, excursii sau concedii in strainatate. In prezent sunt o multime de societati de asigurare care ofera polite de calatorie online.

Pretul asigurarii de calatorie depinde de asiguratorul la care va decideti sa incheiati polita, de tara de destinatie si perioada, de acoperirile cuprinse in polita dar si de limitele de despagubire pentru fiecare risc asigurat in parte.

Pentru a vedea cat costa asigurarea de calatorie trebuie sa comparati preturile pentru perioada in care aveti nevoie de asigurare de calatorie, accesand acest Calculator Oferte Asigurare de Calatorie Online pe care vi-l punem la dispozitie.

Veti obtine oferte de la mai multe societati de asigurare, incepand de la cea mai ieftina asigurare de calatorie care poate costa cca. 30 lei pentru o saptamana in orice destinatie, si pana la o asigurare de calatorie premium, cu toate acoperirile incluse si limite mari de despagubire, care poate costa cca. 100 lei pentru o saptamana in orice destinatie.

Oricare varianta doriti sa alegeti, aveti certitudinea ca obtineti asigurarea medicala de calatorie aproape imediat, din fata telefonului sau laptopului, fara sa mai fiti nevoiti sa faceti drumuri la asiguratori sau la agenti de asigurare.

Asadar, de fiecare data cand plecati in vacanta, cumparati asigurarea medicala online, este o asigurare turistica care va asigura pentru toate riscurile care se pot produce in timpul calatoriei dumneavoastra.