Axeria intra pe piata asigurarilor RCA din Romania

By asignet

decembrie 29, 2021

5 comments

Intrarea pe piata asigurarilor RCA din Romania a grupului Axeria Iard era asteptata inca de la falimentul City Insurance, dar aceasta s-a concretizat abia la sfarsitul anului 2021.

Este o veste buna pentru posesorii de autoturisme, mai ales ca Axeria ofera cele mai mici preturi la asigurarile RCA pentru anumite categorii de clienti. Verificati si pretul RCA si la Axeria, e posibil sa fie cel mai mic!

Primele simulari utilizand cel mai modern si rapid Calculator RCA de pe site-ul nostru au generat in cele mai multe cazuri, preturi mici la asigurarile RCA, la concurenta cu Euroins iar pentru anumiti asigurati chiar mult sub preturile practicate de toti ceilalti asiguratori.

Suntem una din putinele platforme de emitere a asigurarilor RCA online la care se poate incheia asigurare RCA Axeria pentru ca inca de la intrarea pe piata a Axeria Iard Romania am implementat pe platforma noastra posibilitatea de a emite RCA online Axeria.

Axeria Iard a fost cumparata de Watford Holdings Ltd, companie care a mai activat pe piata asigurarilor RCA din Romania, remarcandu-se la acea vreme prin preturi mici si seriozitate in solutionarea dosarelor de dauna. Watford a fost nevoita sa iese de pe piata la momentul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana (BREXIT).

Cine este compania Alexia Iard

Axeria Iard este  o companie de asigurari cu sediul central in Lyon (Franta), care are in spate o companie americana care a mai activat pe piața din Romania iar majoritatea brokerilor din Romania au incheiat deja contracte de intermediere pentru vanzarea asigurarilor RCA Axeria.

Axeria Iard continua parteneriatul strategic al grupului cu compania Intaro, oferind servicii specializate la nivelul intregii tari, mai ales in ceea ce priveste instrumentarea si administrarea portofoliului de daune, foloseste servicii IT moderne iar principalul obiectiv declarat al Axeria este despagubirea rapida si corecta a clientilor din portofoliu.

Compania  Alexia Insurance a fost achizitionata integral de grupul Watford Holdings Ltd, dupa finalizarea procesului de schimbare a actionariatului, Watford Holdings si Watford Re au devenit Somers Group Holdings si Somers Re, agentia internationala de rating AM Best acordandu-i  raiting-ul „A-”.

Prin achizitia Axeria, grupul Watford/Somers devine un jucator important pe piata de asigurari Europeana post Brexit. De mentionat ca Grupul Somers  este prezent pe piata din Romania inca din anul 2018, iar prin compania Axeria va continua sa ofere produse de asigurare clientilor din Romania,manifestandu-si interesul de lunga durata pe o piata cu un potential ridicat de dezvoltare.  

Axeria Iard debuteaza pe piata din Romania oferind clientilor romani primul sau produs - asigurarea RCA, acest produs putand fi cumparat, pentru inceput doar prin intermediul intermediarilor cu care Axeria a incheiat contracte.

Asigurarea RCA de la Axeria nu putea lipsi din portofoliul nostru, astfel ca utilizand cel mai bun Calculator RCA Axeria, veti regasi cotatia  Axeria in toate ofertele pe care le calculati pe site-ul nostru.

Obiectivele Axeria Iard pe piata din Romania

Fara indoiala, planurile de dezvoltare ale Axeria Iard sunt mult mai indraznete decat cele pe care le-a manifestat Watford, in primul rand pentru ca situatia este mult schimbata in piata asigurarilor RCA din Romania dupa falimentul City Insurance.

Chiar daca au trecut deja cateva luni de la iesirea de pe piata a City Insurance, nu s-a cristalizat inca o repartizare a fostilor clienti ai acestei societati, astfel ca intrearea in piata a Axeria Iard este mai mult decat oportuna, mai ales ca preturile oferite sunt dintre cele mai mici de pe piata.

Este greu de anticipat inca de pe acum care va fi categoria de clienti de care este interesata Axeria, ce este sigur este ca si aceasta societate va evita sa preia in asigurare camioane, autocare, microbuze, taxi-uri sau, de regula masini inmatriculate pe persoana juridica care sunt cunoscute ca au o rata a daunalitatii mai ridicata.

Masinile inmatriculate pe persoana fizica vor reprezenta principalul target al Axeria iar masinile din orasele mici, sub 20.000 de locuitori, sunt principala tinta a companiei. Astfel, proprietarii de autovehicule cu domiciliul in astfel de localitati vor beneficia de preturi mai mici din partea Axeria. 

Axeria are in prezent acceasi echipa de conducere, in Romania ca si Watford acum 3 ani, in spatele managementului sunt consultanti de la Intaro Insurance Services, care au ocupat pozitii de management de top in Astra Asigurari, fiind preluati de Intaro dupa falimentul acesteia.

Toate acestea sunt usor de verificat, pentru a putea vedea oferta de pret RCA Axeria, faceti un calcul RCA online utilizand acest simulator asigurare RCA, pe care-l gasiti AICI si veti putea vedea toate preturile la toti asiguratorii RCA din Romania.

Urmare a numeroaselor simulari preturi RCA efectuate prin intermediul siteului nostru, am contatat ca firma de asigurari Axeria, chiar ia in serios aceste obiective, oferind clientilor care aleg o asigurare Axeria, intocmai cele mentionate mai sus.

Preturile asigurarilor RCA oferite de Axeria

Dupa cum se poate vedea din obiectivele declarate de Axeria, este clar ca pentru masinile inmatriculate in localitati mici, sub 20.000 de locuitori, Axeria ofera cea mai ieftina asigurare RCA de pe piata.  Dupa primele oferte calculate, preturile oferite de Axeria asigurari, pentru acest tip de masini, sunt cu 10-15% mai mici decat cele oferite de ceilalti asiguratori.

Chiar si pentru alte categorii de proprietari, din localitati sau orase mai mari, ofertele de pret ale Axeria sunt la concurenta cu cele mai ieftine asigurari RCA oferite de ceilalti jucatori de pe piata. Cu siguranta, in functie de varsta asiguratului, caracteristicile masinii si localitatea de domiciliu, Axeria Iard va oferi, in multe cazuri cea mai ieftina asigurare RCA de pe piata.

Concurenta generata de intrarea pe piata RCA a Axeria Iard Romania este una de bun augur, chiar era nevoie de o societate care sa ofere preturi mai mici, chiar daca doar pe anumite segmente, asta in conditiile in care, se pare, asigurarile RCA se scumpesc in 2023.

In scurtul timp de cand a intrat pe piata asigurarilor RCA din Romania sub noua titulatura, Axeria Iard a reusit deja sa-si formeze un portofoliu de clienti care au gasit cele mai ieftine oferte RCA la aceasta societate.

Cum se poate contacta direct Axeria Iard

Imbucurator este si faptul ca si la nivel de suport si relatii clienti compania sta foarte bine, mult mai bine decat se descurca atunci cand oferta sub numele Watford, avem reactii pozitive atat de la clienti cat si de la intermediarii in asigurari care lauda societatea de asigurari Axeria pentru rapiditatea cu care raspund la solicitari si profesionalismul cu care solutioneaza problemele aparute.

Toti cei care doresc sa contacteze direct compania Axeria Iard, pot folosi modalitatile de contact disponibile pe site-ul web axeria-iard.ro, pe care o sa gasiti un Call Center dedicat clientilor prin care puteti lua legatura cu reprezentantii Axeria completand formularul de contact disponibil.

De asemenea, Axeria Romania pune la dispozitie numarul telefon gratuit de call center 021.9110 si adresa de e-mail [email protected] prin intermediul carora puteti lua legatura rapid cu un reprezentant Axeria Iard Romania.

IMPORTANT! NU suntem firma Axeria, daca doriti sa contactati direct compania Axeria, utilizati numarul de telefon, adresa de e-mail de mai sus sau intrati pe site-ul web al companiei pentru a intra in contact cu un reprezentant.

Tot pe pagina de internet a Axeria este disponibila procedura de daune in care este explicat pas cu pas ce trebuie sa faceti in cazul in care va confruntati cu o dauna in functie de evenimentul si de situatia cu care va confruntati. 

Axeria pune la dispozitia clientilor si o sectiune speciala in care se poate notifica online o dauna, este una din cele mai moderne aplicatii de pe piata, foarte usor de completat prin intermediul careia clientii pot urmarii ulterior, in timp real, progresul dosarului de dauna.

Astfel, pe langa preturile bune la majoritatea asigurarilor RCA, Axeria Iard ofera si cele mai rapide si simple solutii de contact si de solutionare a daunelor, motive in plus pentru a-i lua in calcul atunci cand va incheiati asigurarea RCA.

Acesta este un motiv in plus sa cautam si oferta RCA Axeria, putem avea surpriza sa gasim la ei cel mai bun pret de pe piata. In majoritatea ofertelor sunt in primele 3 oferte ieftiene de RCA astfel ca recomandam clientilor nostri sa ia in calcul incheierea RCA la Axeria, chiar daca pretul oferit nu este cel mai mic.

Verificati toate ofertele de pret pentru masina dumneavoastra, utilizand Comparatorul de preturi RCA pe care-l  punem la dispozitia clientilor, aveti siguranta ca veti vedea ofertele la toti cei 9 asiguratori care ofera RCA  si veti putea incheia RCA online ieftin.

Veti putea compara toate ofertele si alege oferta pe care o doriti iar procesul de emitere este simplu si rapid (dureaza mai putin de 2 minute), plata se fac tot online, in conditii de maxima siguranta, cu cardul, iar polita o veti primi instant pe laptop/telefon sau pe e-mail.

Am primit o multime de reactii din partea vizitatorilor siteului nostru cu privire la facilitatea de a incehiea online asigurari auto Axeria si vom continua sa mentinem pe platforma noastra toate cele 9 companii de asigurari care ofera RCA in Romania.

Astfel, alegand sa cautati oferta cea mai buna utilizand Comparatorul de preturi RCA pe care vi-l punem la dispozitie, veti putea face o simulare asigurare auto RCA in urma careia veti avea de ales din ofertele tuturor asiguratorilor, inclusiv oferta RCA Axeria Iard, si veti putea alege cea mai avantajoasa oferta la care sa va incheiati RCA online.

Platforma de asigurari, la care au acces toti vizitatorii siteului nostru, nu ofera numai asigurari auto ieftine ci si toate tipurile de asigurari pentru persoane si companii care se pot incheia online.

Spre exemplu, firmele de transport rutier au posibilitatea sa incheie asigurarea ROTR utilizand calculatorul de pret disponibil in platforma, acesta va genera cele mai bune oferte de pret pentru asigurarea ROTR care le este necesara operatorilor de transport rutier pentru obtinerea licenței de transport.

Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Link-ul catre ofera Axeria este redirectionat care alt site. Dupa introducerea datelor pt obtinerea unei oferte am constatat cu neplacere ca tocmai oferta Axeria lipsea. Am rugamintea sa stergeti din baza de date toate informatiile confidentiale completate (nume, CNP, date CI, date auto), prin prezenta imi retrag acordul utilizarii acestora.

  1. Datele dvs. nu vor fi prelucrate in niciun fel, de altfel ele nu exista in baza de date daca ati incercat sa calculati pe acest nume.

   Din pacate in ultimile 3 zile am intampinat probleme cu listarea ofertelor Axeria, cauzate de platforma asiguratorului.

   Speram ca in cel mai scurt timp, sa avem din nou ofertele Axeria in calculatiile noastre.

   Va multumim pentru feefback si ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate!

  2. Buna ziua!

   Problemele s-au rezolvat. Acum, in toate ofertele pe siteul nostru veti regasi si oferta Axeria!

 2. Am făcut RCA la dumneavoastră sit am pierdut hârtia îmi puteți trimite un duplicat pe numele Simion Florin asigurarea a fost făcută pe 9 martie pe 6 lunii

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}