De ce sa alegi o asigurare privata de sanatate

By asignet

decembrie 11, 2021

0 comments

Situatia medicala cu care s-au confruntat toate tarile lumii in ultimii ani, generata de epidemia de covid-19, a crescut enorm interesul oamenilor cu privire la beneficiile pe care le are o asigurare privata de sanatate.

Un interes crescut pentru produsele de asigurare de sanatate europeana se datoreaza si faptul ca ca pretul unei astfel de asigurari este unul pe care, la ora actuala, si-l poate permite aproape orice persoana.

Va oferim posibilitatea sa incheiati online la cel mai mic pret de pe piata asigurarea de sanatate internationala, accesand  acest Calculator asigurare privata de sanatate disponibil printr-un click AICI sau pe bannerul de mai jos.

Dupa ce ati intrat in comparatorul de preturi pe care vi-l punem la dispozitie veti constatat ca Signal Iduna va pune la dispozitie o asigurare de sanatate indiferent de bugetul pe care-l alocati pentru aceasta.

Daca s-ar face un top asigurari de sanatate private, produsele oferite de Signal Iduna ar ocupa, cu siguranta, pozitii fruntase deoarece au acoperire internationala si au un pret accesibil.

Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti oferta care vi se potriveste si sa incheiati asigurarea de sanatate privata online, din confortul casei dumneavoastra, fara sa mai fie nevoie sa faceti drumuri la agenti de asigurare si sa sa evitati birocratia specifica.

Cum majoritatea sistemelor medicale de stat au clacat si si-au aratat limitele in fata coronavirusului iar Romania nu a facut deloc exceptie, ba chiar a fost poate cea mai afectata tara din Uniunea Europeana, clinicile medicale private au fost ca un colac de salvare pentru cei care si-au permis sa se trateze in astfel de clinici.

Beneficiile asigurarii private de sanatate

Asigurarea privata de sanatate are o acoperire teritoriala mare si cuprinde aproape toate serviciile medicale de care aveti nevoie, de la analize simple la interventii chirurgicale complexe.

Dupa cum o sa vedeti in continuare la prezentarea fiecarui produs in parte fiecare pachet are o varianta de asigurare internationala privata de sanatate cu acoperire pentru servicii medicale in Uniunea Europeana si Turcia.

Aceasta acopera diverse riscuri, in functie de profilul medical al persoanei asigurate, avand acoperiri pentru: preventie, consultatie, investigatie, diagnostic, spitalizare, recuperare post-operatorie.

Principalele beneficii ale asigurarii private de sanatate sunt urmatoarele:

 • evitarea sistemului public de sanatate care de multe ori s-a dovedit a fi greoi si incarcat de birocratie, ca sa nu mai spunem ca a fost blocat in totalitate in timpul valurilor importante ale pandemiei de covid-19;
 • rapiditatea cu care poti ajunge la cei mai buni specialisti din domeniu atunci cand te confrunti cu o problema de sanatate. O polita internationala privata de sanatate iti asigura acces usor si rapid la cele mai bune centre medicale cu timp de asteptare minim;
 • posibilitatea de a adapta asigurarea de sanatate la specificul si istoricul medical al fiecarei persoane. Veti putea astfel sa acoperiti riscurile de care va temeti cel mai mult sau posibilele riscuri care pot sa apara in viitor;
 • posibilitatea de a apela la specialisti si centre medicale din afara tarii. Exista asigurari de sanatate cu acoperire internationala astfel ca asiguratul poate opta pentru o clinica din afara tarii atunci cand are nevoie de ajutor;
 • serviciile medicale primite sunt de cea mai buna calitate. Intotdeauna pacientii care detin o asigurare facultativa de sanatate vor beneficia de cele mai bune conditii, cei mai buni specialisti si de servicii de cea mai inalta calitate.

Pachete si preturi asigurari private de sanatate

Oferim clientilor nostri o gama diversificata de pachete de asigurari de sanatate, partenerul nostru Signal Iduna va pune la dispozitie 3 pachete, fiecare continand cate 2 produse complexe de asigurare care acopera toata gama de acoperiri si care se adapteaza posibilitatilor financiare ale fiecarui client.

Aveti la dispozitie asadar produse care pot sa acopere toata gama de nevoie, de la asigurari facultative de sanatate pentru Romania pana la cele mai complexe asigurari de sanatate facultative internationale.

Asigurare privata de sanatate Signal Iduna 360 Care 

Acesta este un pachet care cuprinde numeroase acoperiri menit sa preia grijile unei eventuale consultatii sau chiar a unei interventii chirurgicale, fiind o asigurare cu acoperiri din orice unghi privesti si care este compus din 2 produse:

 • 360 Care - Plus - produs care are mai putine riscuri asigurate si acoperire doar pe teritoriul Romaniei dar are avantajul ca este foarte accesibil ca pret, putand fi achizitionat cu cca. 2.000 lei / an;
 • 360 Care - Premium - produs care are majoritatea riscurilor asigurate si teritorialitate in Uniunea Europeana + Turcia. Este un produs pe care-l recomandam, putand fi achizitionat cu cca. 3.000 lei / an.
pachet signal iduna 360 care acoperiri produs plus acoperiri produs premium

Asigurare privata de sanatate Signal Iduna Vital Care 

Signal Iduna Vital Care este un pachet destinat persoanelor care vor sa se asigure in cazul diagnosticarii cu o boala oncologica. Si acesta vine sub forma a 2 produse de asigurare astfel:

 • Vital Care - Plus - care este un produs cu aproape toate acoperirile in ceea ce priveste riscurile generate de aparitia unei boli oncologice dar are teritorialitate numai in Romania. Un astfel de produs este ieftin, in jur de 600 lei / an (50 lei/luna), o suma infima pe care si-o permit majoritatea persoanelor;
 • Vital Care - Premium - este produsul de top al acestui pachet care are majoritatea riscurilor generate de aparitia unei boli oncologice acoperite si are teritorialitate in Uniunea Europeana + Turcia. Produsul acesta este putin mai scump ca varianta Plus, costa in jur de 900 lei / luna, dar este totusi extrem de ieftin in raport cu acoperirile oferite.
pachet signal iduna vital care acoperiri produs plus acoperiri produs premium

Asigurare privata de sanatate Signal Iduna Take Care 

Acest pachet este destinat persoanelor care vor sa asigurile riscurile specifice in caz de spitalizare. La fel ca celelalte doua pachete si acesta va propune 2 produse de asigurare, respectiv:

 • Take Care - Plus - produs care acopera majoritatea riscurilor in caz de spitalizare din orice cauza dar care are teritorialitate numai in Romania. Un astfel de produs este destul ieftin, in jur de 800 lei / an, suma accesibila majoritatii persoanelor;
 • Take Care - Premium - produsul cu toate riscurile in caz de spitalizare acoperite, acesta are teritorialitate in Uniunea Europeana + Turcia. Produsul acesta costa in jur de 1.400 lei / luna, fiind unul din cele mai cautate produse de asigurare privata de sanatate de pe piata.
pachet signal iduna take care acoperiri produs plus acoperiri produs premium

Dupa cum se poate observa din descrierea produselor oferite de Signal Iduna, exista produse de asigurare pentru toate necesitatile de riscuri acoperite si pentru toate variantele de buget.

Preturile produselor prezentate difera de la persoana la persoana, astfel ca pentru a simula ofertele de pret pentru asigurarea dvs., trebuie sa intrati pe platforma de emitere si sa introduceti datele dvs., alegand apoi oferta care vi se potriveste.

Alegeti cu incredere unul din produsele Signal Iduna au un rport calitate-pret excelent indiferent ca optati pentru un produs de asigurare privata de sanatate cu acoperire doar in Romania sau un produs de asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala.

Asigurarea privata de sanatate este excelenta pentru protectia medicala impotriva riscurilor, dar pentru o protectie financiara va recomandam si o asigurare de viata ieftina dar care are acoperiri importante si poate fi extrem de utila.

Un pachet de siguranta format din aceste doua asigurari va conferi asiguratului siguranta in ceea ce priveste riscurile de: deces, invaliditate, imbolnavire, spitalizare, interventie chirurgicala etc. dar si o componenta de economisiere sau investitie prin care asiguratul va putea beneficia de un venit suplimentar la finalizarea politei.

Pentru a putea beneficia de cele doua componente, cea de protectie impotriva riscurilor si componenta investitionala, care va aduce, la maturitatea politei, o suma de bani, de multe ori mai mare decat pretul platit pe polita, alegeti sa  incheiati o asigurare de viata unit-linked.

Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}