Cum poti incheia asigurarea ROTR online

By asignet

februarie 22, 2023

0 comments

Asigurarea de Raspundere a Operatorilor de Transport Rutier sau asigurarea ROTR este una din conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei ce doresc sa isi deschida o firma de transport a marfurilor.

Cei care sunt in situatia de a avea nevoie de o astfel de asigurare trebuie sa stie ca pe site-ul nostru isi pot incheia o asigurare ROTR online in doar cateva zeci de secunde fara sa fie nevoie de acte sau drumuri inutile.

Tot ce trebuie facut este sa accesati platforma de asigurari printr-un click AICI sau pe bannerul de mai jos, sa introduceti datele necesare si veti primi imediat oferta ROTR pentru firma dumneavoastra.

Pot emite online asigurarea ROTR si firmele deja infiintate a caror polita ROTR expira, procesul de obtinere a ofertei de reinnoire este identic cu cel pentru firmele nou infiintate.

Procesul de ofertare este extrem de simplu, dupa ce intrati in platforma de emitere veti avea de completat un formular cu datele necesare calcularii pretului si dupa ce bifati Sunt de acord cu Termenii si conditiile, apoi dati click pe Calculeaza, veti putea vedea in partea din dreapta toate ofertele disponibile.

formular date oferta asigurare rotr

Din feedback-ul primit de la clientii nostri putem afirma ca oferim cea mai ieftina asigurare ROTR de pe piata iar toata procedura de introducere a datelor pentru oferta si apoi de emitere a politei sunt extrem de simple chiar si pentru cei neinitiati.

Aproape toti clientii nostri care si-au incheiat asigurare ROTR pe asignet.ro, au incheiat-o folosind telefonul mobil iar toata operatiunea de ofertare si emitere nu a durat mai mult de 1 minut.

Site-ul nostru este unul din putinele care va ofera posibilitatea sa incheiati asigurarea ROTR online, nu vi se cer acte, nu necesita aprobari peste aprobari, doar introduceti datele, alegeti oferta, platiti cu cardul si polita ROTR se emite instant.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati acest Calculator ROTR Online, disponibil printr-un click AICI sau pe bannerul de mai jos si veti avea la indemana cea mai moderna si usor de folosit platforma de asigurari online de pe piata.

Asigurarea ROTR acopera urmatoarele riscuri:

  • Prejudicii materiale aduse unor terte persoane ca urmare a neonorarii unor comenzi sau contracte de transport, cauzate de declansarea procedurilor judiciare de lichidare a societatii Asiguratului;
  • Cheltuieli suplimentare facute cu acordul Asiguratorului pentru organizarea unor transporturi in vederea onorarii comenzilor sau contractelor de transport incheiate;
  • Cheltuieli cu apararea impotriva unor pretentii nejustificate ale unor terte persoane, facute cu acordul Asiguratorului;
  • Cheltuieli de judecata la care este obligat Asiguratul in procesul civil;
  • Cheltuieli cu expertize facute cu acordul Asiguratului.

Asigurarea ROTR este doar una din asigurarile care se pot incheia 100% online pe site-ul nostru, mai sunt disponibile calculatoare de pret si pentru: asigurare RCA, asigurare de calatorie, asigurarea locuintei, asigurare de sanatate, asigurare de malpraxis, asistenta rutiera sau asistenta tehnica la domiciliu.

Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}