Cat costa o asigurare de calatorie?

By asignet

martie 1, 2023

0 comments

Una din cele mai frecvente intrebari printre pasionatii de calatorii dar mai ales atunci cand se apropie perioada concediilor de odihna si automat se pleaca in vacanta este Cat costa o asigurare de calatorie?

Asta pentru ca in ultimii ani numarul romanilor care calatoresc in afara tarii a crescut foarte mult si o parte dintre acestia aleg sa fie precauti si sa-si incheie, inainte de a pleca, o asigurare de calatorie online.

Pentru a afla raspunsul la intrebarea din titlu va rugam sa parcurgeti acest articol sau sa faceti o simulare pentru asigurarea de calatorie de care aveti nevoie si veti afla exact cat ar trebui sa platiti pentru polita travel.

Putini dintre cei care nu-si incheie asigurare de calatorie stiu ca pretul unei astfel de asigurari este unul foarte mic si merita sa fie platit din plin daca tinem cont de costurile ar putea fi platite daca s-ar intampla unul dintre riscuri.

Pretul asigurarii travel variaza de la asigurare la asigurare in functie de mai multi factori, respectiv:

  • destinatia de vacanta (tara pentru care se incheie asigurarea);
  • perioada de asigurare (numarul zilelor de asigurare);
  • pachetul de acoperiri ales (riscurile asigurate);
  • numarul persoanelor incluse in asigurare;
  • daca sunt incluse in asigurare clauze aditionale precum asistenta rutiera, in cazul in care se merge in vacanta cu autoturismul propriu.

Asdar preturile pot sa difere consistent de la o asigurare de calatorie la alta, in functie si de destinatia (tara) asigurata dar mai ales in functie de numarul de zile pentru care aceasta se incheie.

Analizand isoricul asigurarilor de calatorie incheiate pe site-ul nostru putem mentiona ca cele mai ieftine asigurari de calatorie au costat in jur de 25-30 lei si au fost incheiate pe perioade de 3-4 zile pentru destinatii din Europa.

Este vorba in principal de cei care aleg sa faca asigurare de calatorie pentru city break sau pentru calatorii in interes de serviciu (delegatii) care nu depasesc, de regula, mai mult de 3-4 zile.

La polul opus, sunt clienti care au optat pentru o asigurare full de calatorie sau o asigurare de calatorie premium pentru vacante intinse pe o perioada mai mare de 10 zile in destinatii exotice, acestia platesc pentru polita travel chiar si peste 400 lei.

Cea mai simpla si rapida modalitate de a afla cat costa asigurarea de calatorie pentru vacanta dumneavoastra este sa calculati o oferta de pret utilizand acest Calculator Oferte Travel disponibil printr-un click AICI sau pe banner.

Intreg procesul de ofertare si apoi, daca este cazul, de emitere a asigurarii de calatorie este foarte simplu si rapid, dureaza doar cateva minute si poate fi realizat de pe telefonul mobil sau laptop.

Asadar, recomandam tuturor celor care pleaca in concediu, in city break sau in interes de serviciu in afara tarii sa incheie o asigurare de calatorie, este ieftina si va poate salva din situatii foarte delicate.

In cazul unui accident, chiar si unul minor produs in timpul vacantei sau din cauza diferitelor probleme medicale de urgenta care pot sa apara, costurile de spitalizare si tratament pot ajunge la cateva mii de euro.

Aceste costuri pot fi evitate daca alegeti sa le preintampinati incheind o asigurare de calatorie online care in majoritatea cazurilor nu costa mai mult cativa zeci de lei de persoana.

Informatiile prezentate in acest articol dar mai ales daca ati ales sa faceti o simulare asigurare de calatorie va vor oferi, cu siguranta, raspunsuri la intrebarile precum: Asigurarea de calatorie este scumpa? Unde gasesc o asigurare de calatorie ieftina? Cat costa o asigurare medicala de calatorie? Ce asigura o asigurare de calatorie in strainatate? Pot face asigurarea de calatorie online?

Acest articol face parte din Sectiunea Q&A - intrebari si raspunsuri, pe care am lansat-o pe siteul nostru de asigurari online ieftine, pentru a raspunde la cele mai frecvente intrebari din mediul online si nu numai, cu privire la produsele de asigurare.

Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}