Hellas Direct – un nou asigurator care vinde RCA in Romania

By asignet

noiembrie 9, 2022

2 comments

Vesti bune din piata asigurarilor RCA, Hellas Direct este noua societate care a inceput deja sa emita asigurari RCA iar ofertele acestei companii apar si in calculatiile pe care le faceti pe asignet.ro.

Hellas Direct este o companie de asigurari inovatoare, bazata pe tehnologie, care opereaza in Grecia si in Cipru si care, pentru inceput, va oferi in Romania asigurari de raspundere civila auto (RCA), urmand ca in scurt timp sa ofere si alte asigurari optionale.

Hellas asigurari este cea de-a noua companie care vinde RCA in Romania iar clientii care-si doresc un RCA Hellas Direct pot obtine oferta de pret printr-un click AICI sau pe bannerul de mai jos.

Aceasta este a doua companie care intra pe piata asigurarilor RCA dupa falimentul City Insurance dupa Axeria Iard care a avut un debut spectaculos reusind sa castige o cota importanta de piata in doar un an de cand activeaza in Romania.

Cine este Hellas Direct noul jucator de pe piata RCA?

Hellas Direct este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata asigurarilor auto din Grecia unde isi desfasoara intreaga activitate (vanzari, administrarea dosarelor de dauna, plata despagubirilor) exclusiv in format digital. 

In prezent, in Romania, nu exista inca nicio companie de asigurari care sa lucreze exclusiv online iar Hellas Direct utilizeaza o aplicatie pentru gestionarea exclusiv digitala a daunelor, care a fost dezvoltata impreună cu AUTONOM.

Acesta este un pas inainte firesc avand in vedere evolutia tot mai accelerata in ceea ce priveste calcularea si incheierea de asigurari auto online, gestionarea dosarelor de dauna online fiind extrem de benefica pentru clienti.

AUTONOM Protect, divizia de servicii pentru piata de asigurari a Grupului AUTONOM, a incheiat un parteneriat de distributie cu Hellas Direct, un asigurator de prim rang din Grecia sub al carui nume activeaza acum pe piata din Romania.

Distributia asigurarilor RCA va fi initiata prin parteneriate cu agenti generali de asigurari (MGA), unul dintre acestea fiind, MGA Alpha Protect SRL care este un joint venture intre Grupul AUTONOM Protect si Grupul HELLAS Direct, cu scopul de a asigura distributia produselor de asigurare si de a creste calitatea serviciilor din aceasta piata.

AUTONOM Protect reprezinta divizia de servicii pentru piata de asigurari a Grupului AUTONOM, care va oferi servicii de vanzare, emitere si gestionare de polite de asigurare doar prin intermediul brokerilor de asigurare locali, precum si servicii de administrare a dosarelor de dauna.

AUTONOM Protect detine o echipa specialisti cu experienta in toate tipurile de asigurari si profesionisti in domeniul administrarii daunelor. De asemenea, managementul este unul cu vasta experienta in industria asigurarilor in companii de top din Romania.

Obtineti oferta RCA la Hellas Direct pentru masina dumneavoastra printr-un click AICI!

Declaratiile co-fondatorului AUTONOM Group, Dan Stefan, anunta o orientare spre clienti a serviciilor companiei:

"Credem ca piata de asigurari din Romania este cu mult in urma pietelor dezvoltate - atat ca valoare si tipologie a asigurarilor cumparate de catre populatie si companii, dar si ca nivel de satisfactie a clientilor. Ca antreprenori, ne straduim sa identificam oportunitati acolo unde vedem probleme rezolvabile. Astfel, ne dorim sa ajutam la dezvoltarea si maturizarea pietei, din mai multe unghiuri: servicii moderne, distributie echitabila, produse inovatoare si procese "client first". Alaturi de o echipa de specialisti cu expertiza vasta in asigurari si cu reputatie solida, credem ca putem replica succesul pe care l-am avut in piata de mobilitate."

Pline de incredere cu privire la prezenta pe piata din Romania, sunt si declaratiile directorului AUTONOM Protect, Florin Berbenita:

"Sunt onorat sa fac parte din echipa AUTONOM Protect. Impreuna cu partenerul HELLAS ne dorim sa contribuim semnificativ la dezvoltarea pietei de asigurari din Romania, prin produse de asigurare inovatoare, dezvoltate in jurul nevoilor clientilor si printr-un standard ridicat al serviciilor oferite. Dorim sa devenim in scurt timp un "etalon " de profesionalism in piata de asigurari".

Tot o noutate pentru piata din Romania este si faptul ca, in ceea ce priveste plata daunelor,  Hellas Direct Romania intentioneaza sa utilizeze aproape  exclusiv plata daunelor direct catre pagubit, in baza sistemului „regie proprie”

Aceasta practica va fi din ce in ce mai folosita de societatile de asigurari care doresc negociere directa cu clientul, pentru a evita „incarcarea” devizului de reparatie de catre service-uri dar noutatea de la Hellas Direct va fi ca societatea va gestiona toate dosarele de dauna in acest mod, printr-o aplicatie special dezvoltata pentru acest lucru.

Obtineti oferta RCA la Hellas Direct pentru masina dumneavoastra printr-un click AICI!

Cat costa asigurarea RCA de la Hellas Direct?

Intrarea unui nou jucator pe piata RCA nu poate fi decat benefica in ceea ce priveste preturile pentru ca o concurenta cat mai mare intre societatile de asigurare cresc sansele ca toti clientii sa poata gasi si incheia RCA Ieftin.

S-a intamplat deja asta, la sfarsitul anului trecut, cand dupa intrarea Axeria pe piata ceilalti asiguratori au redus preturile la politele RCA pentru a putea concura cu acestia pe anumite segmente de clienti.

Hellas Direct Romania isi propune sa vina in piata cu preturi sub ceea ce exista pe piata pentru anumite categorii de clienti. Astfel, vor beneficia de cel mai ieftin RCA, persoanele fizice  cu masini cu capacitate cilindrica medie, inmatriculate in zone cu daunalitate redusa din orase mici și medii.

Dupa primele simulari efectuate pe platforma de asigurari, preturile pentru RCA practicate de Hellas Direct sunt competitive, pentru inceput se situeaza in top 3 cele mai ieftine societati la asigurarile RCA pe 12 luni si pe 6 luni.

Imbucurator este insa faptul ca Hellas Direct ofera cea mai ieftina asigurare RCA pe 1 luna pentru multe categorii de clienti, un segment pe care chiar era nevoie de oferte la preturi mai mici.

Cu siguranta pe masura ce compania se va acomoda cu fluctuatiile pietei, isi va adapta strategia de ofertare si va putea concura pentru cel mai mic pret la RCA si pe alte perioade de asigurare.

Ne bucuram sa anuntam vizitatorii site-ului nostru ca suntem printre putinele platforme de emitere a RCA online care oferim preturi de la absolut toti asiguratorii, inclusiv noua societate Hellas Direct.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine oferta Hellas Direct este sa accesati Calculatorul RCA disponibil printr-un click AICI sau pe bannerul de mai jos si sa introduceti datele masinii dumneavoastra.

Oferta de preturi care vi se va afisa va contine si pretul asigurarii RCA la societatea Hellas Direct, alaturi de preturile la celelalte societati, si puteti alege sa incheiati polita RCA la aceasta societate.

Procesul de emitere al politei RCA Hellas Direct este acelasi ca la orice alta societate, dureaza doar cateva zeci de secunde pentru a calcula oferta si a emite asigurare pe care o platiti online, cu cardul, si o primiti instant pe telefon, laptop sau e-mail.

Modalitati de contact Hellas Direct

Toate informatiile de care aveti nevoie despre Hellas Direct Romania pot fi obtinute de pe site-ul companiei, unde pot fi gasite si toate datele de contact ale societatii, respectiv:

  • Adresa: București, Sector 2, str. Tudor Arghezi 8 – 10
  • Telefon de contact: 0376 448 858
  • Contact in caz de dauna +40 021 9705 / [email protected]
  • E-mail pentru reclamatii: [email protected]
Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Buna ziua am vandut o mașină marca ford acum 7 ani iar actualul proprietar nu a transcriso pe numele lui imi foloseste datele personale. Ce acte trebuie sa va trimit sa nu poata face asigurare la voi?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}