Asigurarea RCA pe o luna

By asignet

mai 21, 2022

0 comments

Cele mai multe intrebari pe care le primim de la vizitatorii site-ului nostru, mai ales in ultimul timp, odata cu scumpirea asigurarilor RCA,  sunt cele referitoare la posibilitatea de a incheia asigurarea RCA pe o luna.

Se poate incheia asigurare RCA pe o luna? Cat costa o asigurare RCA pe o luna? De unde pot cumpara o asigurare pe o luna? Imi puteti spune un pret pentru asigurarea RCA pe o luna? Unde gasesc un Calculator asigurare RCA pe o luna?

Acestea sunt cele mai frecvente intrebari, in legatura cu asigurarile RCA, pe care le primim in ultimile luni. Interesul proprietarilor de autoturisme pentru polite RCA pe o luna a crescut semnificativ dupa scumpirea asigurarilor RCA urmare a falimentului City insurance.

In afara de motivul pretului ridicat, sunt o multime de alte situatii care-i determina pe soferi sa caute o asigurare RCA ieftina pe 1 luna. O astfel de situatie este cea a persoanelor plecate in strainatate care folosesc masinile din Romania doar pe perioada in care vin in tara.

Mai sunt si cazuri in care proprietarii de autovehicule folosesc masinile o scurta perioada din an doar pentru deplasari lungi sau concedii si situatiile frecvente in care dupa cumpararea unei masini clientii opteaza pentru o asigurare RCA in vederea inmatricularii pe o luna.

Pentru toate aceste situatii dar si pentru clientii care pur si simplu doresc sa incheie o astfel de asigurare, va punem la dispozitie cel mai rapid si usor de folosit Calculator RCA care va ajuta sa faceti un calcul RCA pe o luna si ulterior sa incheiati asigurarea RCA pe o luna.

Cat costa asigurarea RCA pe o luna

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati acest Calculator de preturi RCA (click AICI sau pe bannerele din articol) si sa selectati perioada de valabilitate o luna pentru oferta RCA, atunci cand introduceti toate datele necesare emiterii ofertei de pret RCA.

selectare valabilitate rca o luna

Veti primi imediat toate ofertele RCA pe o luna, de la toti asiguratorii si veti avea posibilitatea sa alegeti cea mai ieftina asigurare RCA pe o luna sau oricare oferta doriti, in cazul in care preferati un asigurator anume.

Pentru aceste oferte RCA pe 1 luna pe care le primiti veti avea posibilitatea sa alegeti sa adaugati clauza de decontare directa RCA, clauza care va poate fi de mare ajutor in cazul unui accident in care nu sunteti vinovat.

Asigurarea RCA cu decontare directa se poate incheia indiferent de perioada aleasca (1 luna, 3 luni, 6 luni sau 12 luni) iar pretul acestei clauze va fi in functie de aceasta perioada.

Practic, intreg procesul de ofertare RCA si apoi de alegere a ofertei si emitere a politei RCA, care pe site-ul nostru este extrem de rapid si simplu (poate dura doar cateva zeci de secunde) este acelasi pentru o asigurare RCA pe 1 luna sau pentru o asigurare RCA pe perioade mai mari (6 luni, 12 luni).

Puteti oricand consulta tutorialul despre cum gasiti cea mai ieftina asigurare RCA, in care sunt explicati, cu poze, toti pasii necesari sau puteti sa ne contactati direct la telefon sau prin whatsapp si va vom asista pe tot parcursul procesului de ofertare si emitere.

Pretul asigurarii RCA pe o luna este in functie de fiecare societate de asigurari in parte si, evident, in functie de caracteristicile masinii.

Daca faceti o comparatie intre pretul asigurarii RCA pe 12 luni sau pe 6 luni si pretul asigurarii RCA pe 1 luna, cel mai avantajos va fi sa incheiati asigurarea RCA pe o perioada cat mai lunga.

Totusi, daca sunteti intr-una din situatiile descrise mai sus in care utilizati autoturismul doar pentru o perioada scurta (maxim 30 de zile), alegerea unei asigurari RCA pe 1 luna poate fi cea mai buna solutie din punct de vedere al costurilor.

Indiferent de perioada aleasa pentru asigurarea RCA la masina dumneavoastra, pe site-ul nostru va oferim garantia ca primiti toate ofertele RCA, aveti posibilitatea sa alegeti oferta si sa incheiati RCA Online Ieftin in doar cateva zeci de secunde.

Nu toate site-urile pe care se poate incheia RCA Online ofera posibilitatea incheierii asigurarii RCA pe 1 luna, astfel ca va recomandam sa utilizati platforma noastra de asigurari pentru a putea primi oferta si incheia cea mai ieftina asigurare RCA pe 1 luna.

Daca alegeti sa calculati o oferta RCA pe 12 luni, veti primi toate ofertele de pret disponibile pe piata pentru a va bucura de cea mai avantajoasa asigurare RCA pe care o puteti incheia online, far drumuri inutile si bataie de cap.

Mai mult, folosind Comparatorul RCA, disponibil cu click AICI, puteti face diferite simulari pentru a obtine oferte de pret la asigurarea RCA pe 1 luna, 3 luni, 6 luni si 12 luni.

Ulterior, veti putea alege oferta RCA care se potriveste mai bine nevoilor dumneavoastra, toate asigurarile se pot plati online, cu cardul bancar, in conditii de deplina siguranta, asigurate de LibraPay, iar politele sunt disponibile instant si le puteti descarca pe laptop sau in telefon.

Intrarea pe piata a Hellas Direct Romania a fost una de bun augur mai ales pentru clientii care doresc sa incheie RCA pe 1 luna pentru ca aceasta companie ofera, in prezent, cea mai ieftina asigurare RCA pe o luna.

Avantajele pe care le ofera incheierea asigurarii RCA online nu sunt deloc de neglijat, fie ca vorbim de posibilitatea de a oferta si emite asigurari non-stop, la orice ora, sau comoditatea incheierii, din confortul casei, precum si posibilitatea de a primi toate ofertele de pe piata si a putea alege ofera cea mai avantajoasa.

Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}