Verificare fond pensie privata online

By asignet

octombrie 25, 2023

0 comments

Foarte multi dintre angajatii romani nu stiu la ce fond de pensii sunt inscrisi cu pensia privata pilon 2 la care contribuie obligatoriu si acumuleaza sume de bani de care vor beneficia atunci cand se pensioneaza.

De aceea apar in mediul online o multime de intrebari pe aceasta tema pentru ca oamenii vor sa afle la ce fond de pensie privata contribuie iar ulterior sa contacteze fondul de pesnii respectiv pentru a vedea ce suma s-a acumulat la pilonul II.

Daca sunteti in aceasta situatie si doriti sa stiti la ce fond de pensie privata pilonul 2 sunteti inscris, ati ajuns in locul potrivit pentru ca, in cateva secunde, puteti face online o verificare pensie privata.

Practic, pentru a verifica online fondul de pensii la care contribuiti, trebuie sa accesati butonul de mai jos si sa introduceti numele si prenumele complet si CNP-ul dumneavoastra.

Instrumentul de verificare a fondului de pensie privata pilon II online este pus la dispozitie de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) in colaborare cu fondurile private de pensii care administreaza pilonul 2.

Imediat dupa ce ati accesat linkul de verificare pilon 2 ASF veti fi transferat catre pagina de verificare care arata ca in fotografia de mai jos si va trebui sa introduceti numele, prenumele si CNP-ul si sa bifati casutele referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

asf verificare online fond pensie privata pilonul 2

Dupa apasarea butounului Cauta, aplicatia de verificare pensie privata ASF va genera un rezultat identificand fondul de pensii la care contribuie persoana pentru care s-a efectuat cautarea. In imaginea de mai jos este un exemplu de rezultat pentru o cautare, la intamplare.

exemplu rezultat cautare fond pensie privata pilon 2

Concret, se poate realiza o verificare pensie privata dupa CNP, alaturi de numele si prenumele fara sa fie nevoie de alte date sau solicitari scrise, totul se poate face online din fata telefonului sau calculatorului in cateva secunde.

Odata aflat fondul de pensii la care contribuiti, nu va ramane decat sa-i contactati pentru a afla care este contributia la pnsia privata, adica suma cu care ati contribuit pana in prezent si sa stabiliti o modalitate prin care sa comunicati ulterior.

Asadar, este foarte simplu si rapid sa faceti o verificare fond pensie privata pilonul II la care contribuiti, tot preocesul dureaza cateva secunde si nu trebuie sa faceti vreo cererere sau sa depuneti vreun document pentru asta.

Daca doriti sa beneficiati de venituri si mai mari la varsta de pensionare, poate ar fi bine sa va orientati spre o pensie facultativa pilon 3, care va va oferi, la varsta de pensionare, venituri suplimentare fata de pensia de la stat si fata de pensia privata pilon 2.

Speram ca prin acest articol sa va fi ajutat sa descoperiti la ce fond aveti pilonul 2 de pensie, putem spune, cu siguranta, ca veti avea un raspuns la intrebari precum: unde am pensia privata pilon 2? la ce firma am pensia privata? cati bani am la pilonul 2 de pensii? unde verific pensia privata? unde se face o verificare pilon 2 de pensii ASF?

Daca ati ajuns pe site-ul nostru, poate sunteti interesati si de urmatoarele resurse foarte utile:

Calculator asigurare RCA online, click AICI

Calculator asigurare ROTR online, click AICI

Calculator asigurare de locuinta online, click AICI

Calculator asigurare calatorie online, click AICI

Calculator asigurare de sanatate online, click AICI

Calculator asigurare de malpraxis online, click AICI

Calculator asistenta rutiera online, click AICI

Calculator asistenta la domiciliu online, click AICI

Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}