Cat costa o asigurare auto?

By asignet

septembrie 15, 2022

0 comments

Cea mai generica intrebare care circula pe siteurile de specialitate din Romania este Cat costa o asigurare auto? Fara sa specifice anume despre ce fel de asigurare auto este vorba, in peste 95% dintre cazuri intrebarea se refera la asigurarea RCA.

Asadar, marea majoritate a celor care pun aceasta intrebare vor sa afle, de fapt, cat costa o asigurare RCA si pot afla raspunsul foarte simplu daca efectueaza un calcul RCA accesand acest Calculator RCA.

Simularea RCA dureaza doar cateva zeci de secunde, este foarte usor de facut, veti primi oferte la toate cele 9 societati care ofera RCA in Romania si veti stii exact cat costa asigurarea auto RCA pentru masina dumneavoastra.

Ca si elemente care alcatuiesc pretul unei asigurari RCA, trebuie avute in vedere: capacitatea clilindrica a vehiculului, puterea, masa maxima, anul de fabricatie, localitatea pe care este inmatriculat sau clasa de bonus-malus.

Toate acestea influenteaza pretul final care poate varia intre 400 lei / an in cazul unui RCA ieftin si peste 2.000 lei / an pentru masini cu capacitate cilindrica peste 2.500 cmc si clasa de bonus-malus mica sau negativa.

Pentru ca sunt multe elemente care se iau in calcul este dificil de estimat exact pretul fara a face o simulare RCA, mai ales ca aceasta este GRATUITA si este usor de facut daca utilizati acest site.

Tocmai pentru ca este asa de usor de aflat pretul exact al asigurarii RCA nu va recomandam sa va lasati dezinformati de diversele formule care circula pe internet, mai ales ca preturile se pot schimba de la o zi la alta in functie si de platformele asiguratorilor.

Desigur, o mica parte dintre cei care pun aceasta intrebare vor sa stie cat costa o asigurare CASCO iar pentru a putea raspunde la aceasta intrebare trebuie avute in vedere mai multe variabile.

Pretul asigurarii CASCO depinde de mai multe elemente precum: valoarea vehiculului, vechimea si numarul de kilometri pe care-i are acesta, clauzele solicitate de client, istoricul proprietarului si altele.

Cunoscand toate aceste variabile se poate calcula exact cat costa o asigurare CASCO, aceasta poate porni de la cateva sute de lei daca se opteaza pentru un CASCO ieftin sau peste 1.000 de euro daca se solicita un full CASCO.

Fiecare asigurator are propriul sistem de calcul al pretului pentru CASCO, astfel ca singura metoda exacta de a afla pretul este sa ne solicitati o oferta CASCO personalizata pentru masina dumneavoastra.

Dupa ce ne puneti la dispozitie toate informatiile necesare, in maxim 24 de ore va punem la dispozitie cele mai bune oferte CASCO disponibile pe piata pe care le puteti incheia chiar si in rate.

Avem convingerea ca lecturand acest articol veti avea raspunsul la diferitele intrebari precum: cat costa o asigurare auto? cat costa o asigurare RCA? cat costa o asigurare CASCO? cat costa o asigurare auto romania? cat de scumpa este o asigurare auto?

Daca argumentele expuse nu va conving si nu aveti timp sa faceti un calcul la asigurarea auto utilizand Comparatorul RCA (click  pe banner), puteti face o estimare grosiera tinand cont de tarifele de referinta RCA publicate de catre ASF.

Aceste tarife de referinta sunt calculate de catre o firma independenta, tin cont de mai multi parametrii si influenteaza direct pretul final al politelor RCA pentru ca sunt luate in calcul de toti asiguratorii.

In concluzie, pentru a obtine un pret asigurare auto trebuie sa faceti o simulare RCA care este simpla si rapida si veti primi toate ofertele RCA, avand posibilitatea sa alegeti cea mai ieftina asigurare RCA pentru autoturismul dumneavoastra.

Acest articol face parte din Sectiunea Q&A - intrebari si raspunsuri, pe care am lansat-o pe siteul nostru de asigurari online ieftine, din dorinta de a raspunde la cele mai frecvente intrebari din mediul online si nu numai, cu privire la produsele de asigurare.

Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}