Cat costa o asigurare auto?

By asignet

septembrie 15, 2022

0 comments

Intrebarea cea mai des intalnita intre posesorii de autoturisme si pe site-urile de profil este cat costa asigurarea auto? Fara sa specifice anume despre ce fel de asigurare auto este vorba, in peste 95% dintre cazuri intrebarea se refera la asigurarea RCA.

Nu este de mirare ca posesorii de masini intreaba frecvent despre preturile asigurarilor auto, avand in vedere ca in ultimii ani urmare a falimentelor City Insurance si Euroins, preturile RCA au crescut galopant.

Urmare a acestor scumpiri a aparut si interesul majoritatii soferilor de a gasi o asigurare auto ieftina, astfel ca acestia utilizeaza toate mijloacele de informare pentru a afla cat costa RCA pentru masinile lor.

Cat costa asigurarea RCA?

Asadar, marea majoritate a celor care intreaba cat costa o asigurare auto vor sa afle, de fapt, cat costa o asigurare RCA si in continuare pot descoperi care este cea mai simpla metoda de a afla preturile RCA la toti asiguratorii.

Raspunsul la intrebarea din titlul articolului se poate afla foarte simplu daca faceti un calcul RCA pentru autovehiculul dumneavoastra utilizand cel mai bun Calculator RCA pe care-l puteti accesa printr-un click AICI sau pe bannerele din articol.

Simularea RCA dureaza doar cateva zeci de secunde, este foarte usor de facut, veti primi oferte la toate cele 9 societati care ofera RCA in Romania si veti stii exact cat costa asigurarea auto RCA pentru masina dumneavoastra.

Ca si elemente care alcatuiesc pretul unei asigurari RCA, trebuie avute in vedere: capacitatea clilindrica a vehiculului, puterea, masa maxima, anul de fabricatie, localitatea in care este inmatriculat sau clasa de bonus-malus.

De asemenea, foarte important in stabilirea pretului final al asigurarii RCA este varsta asiguratului (proprietarului masinii), preturile fiind mult mai mari pentru asiguratii sub 30 de ani, aceasta fiind categoria de varsta cu riscul cel mai ridicat.

Toate acestea influenteaza pretul final care poate varia intre 400 lei / an in cazul unui RCA ieftin si peste 2.000 lei / an pentru masini cu capacitate cilindrica peste 2.500 cmc si clasa de bonus-malus mica sau negativa.

Pentru ca sunt multe elemente care se iau in calcul este dificil de estimat exact pretul fara a face o simulare de pret asigurare RCA, mai ales ca aceasta este GRATUITA si este usor de facut daca utilizati acest site.

Tocmai pentru ca este asa de usor de aflat pretul exact al asigurarii RCA nu va recomandam sa va lasati dezinformati de diversele formule care circula pe internet, mai ales ca preturile se pot schimba de la o zi la alta in functie si de platformele asiguratorilor.

Cat costa asigurarea CASCO?

Exista si o parte dintre cei care intreaba cat costa asigurarea auto care vor sa stie cat costa o asigurare CASCO iar pentru a putea raspunde la aceasta intrebare trebuie avute in vedere mai multe variabile.

Pretul asigurarii CASCO depinde de mai multe elemente precum: valoarea vehiculului, vechimea si numarul de kilometri pe care-i are acesta, clauzele solicitate de client, istoricul de dauna al proprietarului si altele.

Cunoscand toate aceste variabile se poate calcula exact cat costa o asigurare CASCO, aceasta poate porni de la cateva sute de lei daca se opteaza pentru un CASCO ieftin sau peste 1.000 de euro daca se solicita un full CASCO.

Fiecare asigurator are propriul sistem de calcul al pretului pentru CASCO, astfel ca singura metoda exacta de a afla pretul este sa ne solicitati o oferta CASCO personalizata pentru masina dumneavoastra.

In prezent, nu exista disponibil niciun Calculator CASCO online, tocmai pentru ca pentru fiecare masina in parte asiguratorii emit o oferta personalizata si ar fi foarte dificil de integrat intr-un comparator toate aceste oferte personalizate.

Dupa ce ne puneti la dispozitie toate informatiile necesare, in maxim 24 de ore va punem la dispozitie cele mai bune oferte CASCO disponibile pe piata pe care le puteti incheia chiar si in rate.

Avem convingerea ca lecturand acest articol veti avea raspunsul la diferitele intrebari precum: cat costa o asigurare auto? cat costa o asigurare RCA? cat costa o asigurare CASCO? cat costa o asigurare auto romania? cat de scumpa este o asigurare auto?

Daca argumentele expuse nu va conving si nu aveti timp sa faceti un calcul asigurare auto utilizand Comparatorul RCA (click AICI sau pe banner), puteti face o estimare grosiera tinand cont de tarifele de referinta RCA publicate de catre ASF.

Aceste tarife de referinta sunt calculate de catre o firma independenta, tin cont de mai multi parametrii si influenteaza direct pretul final al politelor RCA pentru ca sunt luate in calcul de toti asiguratorii.

In concluzie, pentru a obtine un pret asigurare RCA trebuie sa faceti o simulare RCA care este simpla si rapida si veti primi toate ofertele RCA, avand posibilitatea sa alegeti cea mai ieftina asigurare RCA pentru autoturismul dumneavoastra.

Daca sunteti interesat de cat costa o asigurare CASCO trebuie sa ne contactati si sa ne furnizati documentele masinii, ale proprietarului si numarul de kilometri ai masinii si va vom face o oferta CASCO personalizata.

Acest articol face parte din Sectiunea Q&A - intrebari si raspunsuri, pe care am lansat-o pe siteul nostru de asigurari online ieftine, din dorinta de a raspunde la cele mai frecvente intrebari din mediul online si nu numai, cu privire la produsele de asigurare.

Adaugati un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}